Kaj ste, naredite zavese ali slep? APRIORNA se zdi vprašanje trik, kajne? Kot takrat, ko smo bili otroci in vprašal, če smo želeli več mama oče. Kako? Kaj moramo izbrati?! No, v smislu zavese, rolete, ja. Ko je čas za razmislek o jutranje hišo okna, da bi dobili mokro in staviti na enega sistema ali drugega prispe. To ni, da je ena boljša od druge, ampak glede na okna vašega doma in učinek, ki ga želite doseči, raje odločijo za zaveso ali slep.

Galerija, 12 fotografije
¿CORTINA O ESTOR? Prednosti in slabosti, da bo zadel, da obleko vaš Windows

Torej, kaj je dobil za delo in analizirati prednosti in slabosti vsake možnosti, da se boste lažje odločili, katera je najboljša izbira za vaš dom.

Zavese, klasika, ki nikoli ne naveličam

Spalnica s lesenih letev vzglavja

Vsestranskost zavese je ogromno. Odvisno od materiala, ki ga izberete lahko ustvarite elegantno in prefinjeno atmosfero ali druga bolj neformalne in Vesel.

Pros: zakaj ja izbrati zavese

- Ti prilagodi na vse vrste oken. Komaj zadeve, ki so drsna, balkonska vrata, z odpiranjem ali tilt in obrniti. S katero koli vrsto okna lahko odprete zavese brez težav. Valóralo v dan boste zahvaljujem.
Idealno za velikimi okni. So zelo dekorativna in najbolj praktična možnost, še posebej, če ste se odločili za tire, saj ne glede na težo tkanine, lahko odpre in zapre zaveso udobno.
- So off-road. Sprejmejo vse tkanine, iz parne in svetlobo, dokler bushier in telesa.
- Enostavno obnoviti. Preprosto dodajte jim krilo ali glavo, tako da je zavesa zdi drugega. In če ne želite, da se zaplete življenje, spremeniti vrstico ali dražbe. Za zelo malo denarja estrenarás zaveso.
- Nekateri so narejeni. Podjetja dekoracijo in gospodinjskega perila, kot so Ikea in Zara Home, ponujajo gotovih zaves po dostopnih cenah. To je za nakup in montažo. To je možnost, vredno upoštevati, še posebej, če so vaše okno standardne.
- Za njeno učinkovitost izolacije. Če izberete dobro tkanine in skupaj je zavesa radodaren, počiva ohlapno na tleh boste imeli plus toplotno izolacijo in celo zvok.

Slabosti: zakaj ne izbrati zavese

- Veliko govoriti. Na splošno je potrebno skoraj trikrat več tkanina narediti senco, ki bistveno poveča porabo.
- centimetrov jedel. Morate imeti pred na obeh straneh okna, tako da spada mogoče zbrati centimetrov. Večji okno in polnejši tkanine, več prostora, ki ga potrebujete. V tem smislu, da niso najboljša izbira za nekaj metrov.
- Manj steklena površina. So zložene na strani okna, da je običajno, da pade prekrivajo s steklom, zmanjšanje zastekljena nekaj centimetrov, zato svetloba vhod površine. Lahko bi se izognili z barom, ki sega več kot okno.
- ¿Pranje ali suho čiščenje? Če so zavese zelo velika verjetno ne bo šlo v pralnem stroju. In vsak obisk v čistilnico vključuje izdatkov.

Galerija, 12 fotografije
¿CORTINA O ESTOR? Prednosti in slabosti, da bo zadel, da obleko vaš Windows

Estores, vžigalnik možnost

rustikalna dnevna soba s kavčem naslonil stališč stenskih in gorskih

So dekorativni in sodobna alternativa zavese, svetlobo. Čeprav je diferentos vrst zaves je paqueto fant iti, ne da bi imeli palice bolj naravno in ne tako toga in statična kot z zlaganjem videti mogočna.

Pros: Zakaj izbrati yes Žaluzije

- Za nekaj metrov. Da se zelo navezani na okno, so zelo lahki in so idealne za majhne prostore.
- Idealne nepravilnih okna. In tudi tisti, ki ne dosežejo tal. Ali imate se naslanja na steno, kjer je okno kavč? Ali tabela študija pod oknom? Z slepe lahko obleko okno z niso niti tabela niti kavč problem.
- Cenejši. Tkanina je dražji od česar je slep ali zavese. In odtenki potrebujejo manj tkanino zavese, tako da so ponavadi cenejši.
- bolje urediti prehod svetlobe. Ko razporejeni navpično, lahko bolje obsega vhodno svetlobo z zavesami.
Enostavna za čiščenje. Še posebej paqueto tip, ki nima palice so enostavno odstraniti, da jih dobijo na pranje.

Slabosti: zakaj ne izbrati estores

- Nepraktično. Če imate francoska okna, z odpiranjem ali ponjav in turn žaluzij niso najboljša izbira, ker na koncu pa ovira za odpiranje in zapiranje okna.
- Prostor zbrani. Če je treba zavese, ki se zberejo nekaj cm na straneh, žaluzije morali na vrhu, tako da bi morali imeti prostor med stropom in okno na levi slepi prepognjena.
- Nezdružljivo z nekaj tkanine. Za lastno valovi estor najpogostejšo vrsto today- -V paqueto tvorijo tako "naravna" in ostanejo dekorativne tkanine ne more biti preveč toga. Prav tako so najboljša možnost z velikimi odtisi.

Galerija, 12 fotografije
¿CORTINA O ESTOR? Prednosti in slabosti, da bo zadel, da obleko vaš Windows

Še vedno imate še vedno dvome? Vabimo vas, da si ogledate našo galerijo, kjer boste našli različne predloge žaluzije in zavese obleko okna po vsej hiši. Ali ste zraven?