Stekel je domov spouting dobil nenaden naliv, prehlad, ker se ne spomnim, kje smo ostali pred poletnimi jakne ali potopite v post-počitnice Razočaranost. Mi razloži, kako obrniti dvorano v vaš popoln partner pozdraviti novo sezono.

občasne plohe

Nikoli ne veš, kaj si naredil z dežnikom in šele, ko se spomnite, ko ste mokri? Ne skrbite, smo legija v ozračju vajeni dežja. Fall namen: da bi našli mesto, ki podcenjevati opremo in, mimogrede, dala nov pogled na vaš sprejemnik. Prostor, ki je včasih plačati tako malo pozornosti kot dežnik, na drugi strani pa ... ne odložijo več: Pojdi ven, da bi našli dežnik stojalo ali kos, ki bo mesto in vam omogoča udobno shranite vse, kar imate dežnike na hiši. Pridejo v vseh stilov, tako da to ne bo izgovor, in če še vedno niste prepričani, katera koli, lahko vedno odločijo za cink vedro, vazo, košaro, ki temelji ... Naj vaše domišljije letenje .

Ande sem vroče ...

Stekel je iz hiše z nič. Jesen je čas sprememb in opoldne smo tostemos sonce ne pomeni, da ne bomo na koncu bo hladno v večernih urah. Rack, da imajo na strani to joker jakna je vedno pametno potezo v teoriji, če ne vedno v praksi.

2 193897

V majhnih preddverja, odločijo za model, ki vključuje stensko-polico so versátiles- in poskusite ne nasiti: obešalnik dodeli za vsakega člana družine in compleméntalo z območja v bližini omari. V večjih prostorih, izberite model, talno, ki služi tudi kot dekorativni element, kot je slika, ki vzbuja drevesa po padcu listov. Ali celo ustvariti svoj projekt opustitvi naravno vejo strehe ...

Zapatero, da vaše čevlje

Caen štiri kapljice in vse tiste odlično organizirani sanje mudrooms ameriških gospodinjstev, pri čemer števec vesoljskih wellies, blato umazanimi čevlji, šal, torba, otroške nahrbtnike ... Naši sprejemniki običajno precej manjši in imate, da jih vrže nekaj več iznajdljivost. Kaj pa banke tam-najbolj tesno s polico, ali hueco- spodaj pustite svoje čevlje? Vedno lahko dopolnite z obešalnika s polico izkoristiti steni za njegov polni višini. Ali pa, če ste zamudili prostor za praznjenje žepe, čevljar z zložljivo plitvih predale, ki bo delovala kot konzolo ... Seveda, če pogledaš na vaši dvorani s kritičnim očesom, boste našli, če si ustvarite svoje &# 39; garderoba območje&# 39;. Ste že pogledal za vrati?

Galerija, 10 fotografije
SPREJEMNIKI: NAJBOLJŠI PADEC TUŠ ODBOR

Barve sezone

Pomaranče, ochres in rjava so barve tradicionalno povezujemo s padcem. Prinesite jih v vhodu v hišo v majhnih udarcev, ker pa majhno sobo, to ne nasičena z zelo intenzivnimi barvami. Kot okvir, bolje, ampak so vezani na zemljo, kot so pesek, kamen ali zemeljskih tonov jasno in svetlo.

Sprememba kulise

Ko rešiti praktične vidike, je čas, da odmerek jesensko dekoracijo dvorane. Glede na njihovo običajno majhna, stenski elementi so kot nalašč v ta prostor, pa tudi poceni in enostavna za uporabo. Ozadje je nedvomno pritožba zvezda: z lahko eno ali dve zvitki poudarjajo steno po vaši izbiri, ali celo popolnoma empapelarlo. Kot je za modele so praktično neomejene in bo odvisno od vašega stila in dekorativne okusov. Čeprav zakaj ne bi nekaj te spreminjajoče se narave v notranjosti z enim rastlinskimi motivi? So, da traja.

Na noge

Ali ste tip, ki odstranijo svoje čevlje na vhodu, kot če bi le želeli, da se počutijo bolj zaščitene doma kot sprehod skozi vrata, dal preprogo, pa ni nadomestilo za talno mat classic je, vedno zagotavljajo dodatno pregrado proti umazanijo.

4 00436810 O

Rastlina vlakna so čiste in vključiti v vse vrste dekoracije za svoje nevtralne barve, vendar, če imate raje bolj okrasne, odloči z novo vinil preprogo: odporen, pralna tudi z belilom in odbija tako prah in lase od živali. Ne pozabite, da jih z dobro osnovo, da se prepreči gube in liste, malo primerni za toplo dobrodošlico.

Obleka mi s slikami

Oblačenje v dvorano ne pomeni le dodajanje elementov, ki kažejo, toploto, kot so les, sveče ali nekaterih tekstilnih izdelkov v obešalnik. To tudi pomeni, daje osebnost in značaj. Nova sezona polnjenje eno stensko poslikavo. Naredite to avanturo: nakupovanje, galerije in ugotovili, da je kos, ki čaka morda veste. In stavek ali ilustracija? Karkoli vam je ljubše. Bistvo je, da imate občutek, da to sliko v del govori o tebi. Če zvenečih imen, kot so Robert Capa in Richard Avedon potem zagotovo ste strasten o fotografiji. Če je tako izbrali črno-bela in da kolaž v eni od sten dvorani.

ogled država

Jesen je čas gobe, buče, ananas ... Kaj je boljši izgovor, da dajo nekaj košare jih lahko uporabite v vašem izlete na podeželju. Wicker je spet v modi, še posebej povezano z obrtnih elementov, ki nas poveže s tradicijo v svetu vse bolj pospešeno. Ne samo, da košare in škatle so, kot nalašč za ohranjanje razporejene majhne, ​​a potrebne elemente, kot so šali, rokavice, kape, itd

Galerija, 10 fotografije
SPREJEMNIKI: NAJBOLJŠI PADEC TUŠ ODBOR

jesen Arome

Sprejemnik je odgovorno za prvi vtis naših obiskov na domu in ki vključuje tudi druge čute poleg pogled. Ambiéntalo sveže in ne preveč intenzivno aromo, ki daje miren dobrodošlico naši gostje: pomaranča, cimet in ylang ylang ima sproščujoče lastnosti, ampak okus, vonj.

Električni vonj difuzorji so najboljša izbira, saj eterična olja razširila neprekinjeno brez ogrevanja, tako da je njihovo dojemanje ne spremeni. Dišeče sveče, ki sproščajo svoj vonj, ko sveti, so odlična izbira za posebne priložnosti, ko se veliko ljudi pričakuje doma in imajo vrlino zagotavlja toplo svetlobo v delu hiše pogosto notranjosti.

Ti listi ne bo padla

In če hočeš dati novo podobo v celoti, vendar ne želite, da začnejo premikati pohištvo in complicándote z repi in krtač, lahko vedno obrnejo na lepilnih vinilov, ali sliko, če si manitas-. Kaj pa nekaj listov, ki se uvrščajo od stilizirano drevo, ima to prednost, da nikoli ne dotikajo tal? Kako o nekaterih Swifts v letu? Fraza, ki vas opozarja, da ni vse izgubljeno po poletju? Vendar obstajajo standardne predloge, ampak tudi prilagodljiv, tako da prilagodi svoje želje brez dela, orodij in popolno enostavnost podaljšanja.