Delo na domu ima svoje prednosti. Na primer, lahko okrasite svojo pisarno po svojem okusu, tvoj stil. Poleg tega, da je veliko bolj učinkovito, navdihujoče in učinkovito. "Seveda ... -pensarás-, ampak nimam mesto!" Ste prepričani? Ustvarili smo 3 pisarne, eno zasnovan za tiste, ki imajo prostor za njim, drugi v kotu spalnice ali dnevne sobe in eno za mini realnih prostorov. Katera vam je bolj všeč?

Velikost L: Študija z veliko prostora za shranjevanje

001 DSC7049-5b

To je prva stvar, ki jo je treba predvideti. Če imate studio, kjer ustanovi svojo pisarno, ali lahko preživijo celotno steno, narediti, kot je naša prva možnost: da ima predali, omare in police. Celoten paket. Blank, lažji in svetlejše.

Kaj je vidna mora biti popolnoma naročiti v omare, škatle z distributerji) ... In kaj ti arhivi, sem jo označite! To bo lažje najti. Uravnotežena okolje je dober za koncentracijo in produktivnost. Odveč vložitve vsi elementi so enake barve, vendar je večina uporablja dve toni (engamados ali ne) organizatorjem vaših dokumentov.

Prinesite svojo ustvarjalnost

  • Dobre vibracije. Obkrožite se s stvarmi, ki se boste počutili dobro. Pozitiven stavek, ki vas naredi nasmeh vedno dober sodelavec.
  • Vaš način. Pomembno je, da se osebni prostor. Slika srečnega trenutka, spomin na tem potovanju ali preprosto rastlino, ki se boste počutili kot v vesoljskih tvoje in da si bolj udobno.
  • Obisk muze. Navdih ulov ti delajo. Zato je pomembno, da imajo na strani vse, kar potrebujete za delo (ali ustvariti), ko obiščete muzo. Če je tako, je ukazal, da ste preveč leni dobili, je, da je nekaj narobe.

Velikost M: V kotu dnevne sobe ali spalnice

021 DSC7192a

Zakaj ne? Če ste dobro urejena, lahko vaša pisarna se odlično prilegajo v obeh okoljih. V naših drugega predloga obravnava širine cm stene 190, označena z ukrepi Pomanjkanje Ikea police. Imajo tapeta z Seven Fields cvetja zbiranja Coordonné. Kako lepo levo? Restarles ni v ospredje, miza je belo (dve sawhorses ter odbor Ikea). Ergonomski stol daje udobje. In šopek cvetja, navdiha in svežine.

Za večjo osebnost, tapeta police ... et voila!

Velikost S: S.O.S nimam prostora!

024 DSC7270-2

Če pogledaš in remiras in ne vem, kam svoj kotiček, ki delajo na domu, ugotavlja naš tretji predlog. Nekatere police, ki počiva na steni je lahko vaša rešitev. Hrast in nordijsko zrak, jih lahko dajo na hodniku. Razen kvadratnih metrov, več organizacije. Obvestilo način označevanja škatle z mejo washitape drugačen za vsako postavko (računi, zelje, zdravniki ...). In na nalepke skrilavca, zelo praktična za razlikovanje na prvi pogled.

Galerija, 9 fotografije
TAKE delovnem mestu home¡ z užitkom!

ukrepati

Če je vaš prehaja območje merjenja več kot 150 cm široko si lahko ustvarite svojo majhno pisarno tam. Udobno namesti do stene tabelo približno 40 cm globoko. Ima približno 40 cm za sedež in pusti vsaj 70 brezplačno prenesti, tudi če nekdo sedi v pisarni cm.

Želite več idej za ustvarjanje svojo idealno pisarno? V tem videu vam pokaže, kako to storiti korak za korakom. Ti si šef!