Dnevna soba in jedilnica so novi modni domači partner. In tako, po letih pa sosedje doma in, v mnogih primerih, poti nazaj, trenutni trend okrasitev je sožitje. Zbogom ovire in pregrade! Večja ali manjša stopnja neodvisnosti, da uživajo vsako okolje odvisni od vas.

Torej Prozornega moda

To sožitje med življenjskimi in jedilnico dodaja, da je splošni trend v okras razredčimo ovire med najbolj izkušenih področjih domače kuhinja, dnevna soba in jedilnica, da pridobijo širši, pregleden in večnamenski prostor. Če je kuhinja je odprta v dnevno sobo, večja jasnost, velemesta in bolj tekoč in naraven odnos med dvema okoljih, zakaj naj ne storijo enako jedilnico?

Lounge jedilnica s pogledom na vrt

To je pogost v majhnih stanovanjih, da uživajo bolj udobne prostore, se je razširila kot požar glede metrov. Razlog za uspeh? Njihove prednosti, seveda!

Zakaj uspeh

  • ¿Charlamos? Z delitvijo skupnega prostora, je sožitje spodbuja in pozval h krepitvi vezi.
  • več metrov. It cone brez nepotrebnega korak prevede v več realnih metrov.
  • Večja občutek prostornosti. Hiša razdeljena in razdrobljena vedno videti manjši kot eno z odprtimi prostori.
  • Vsestranskost na oblast. Okolja se na bolj fleksibilen in vsestranski značaj. Na primer, lahko jedilna miza služi kot kot študija in študija za otroke, medtem ko nadzor nad njimi boste sproščeni s kavča.

Galerija, 12 fotografije
Srečno Skupaj: jedilnici s pladnjem

Odnosi koeksistence

Sobivanje vemo, da ni vedno enostavno. In ko združitev bivalni prostor in jedilnico, je pomembno, da se oceni stopnjo avtonomije, ki jih želijo imeti vsak prostor.

Bivalni prostor z velikimi okni na teraso

Najlažja možnost je, da se odpravi particiji, obe sobe imajo skupen prostor. Ampak, če vam je ljubše, da sta bivalni prostor in jedilnico, da uživajo nekaj neodvisnosti ali osebnost še delitev prostora, obstaja več možnosti:

  • Dve ravni. Ločen bivalni prostor in jedilnico za nekaj korakov, je tako praktično kot dekorativni, da jim nekaj sredstev zasebnosti. Te bomo skupaj ... ne da bi bili tako v celoti.
  • Blagor arhitekture. Ekipa z arhitekturnimi sredstvi: stolpec strateško nahaja razmejitev obeh okolij, različna višina stropa, lok, velik odprt korak ....
  • Čarobni pohištvo. Razporeditev pohištva je eden izmed najlažjih in najbolj učinkovito vizualno ločevanje življenjskih in jedilnico oblik. Dvojno-stranski kabinet, nazaj na kavč, kredenci ...
  • Igrajte se z barvo. Lahko imajo steno z drugačno barvo ali z poslikano papirjem za razlikovanje vsako okolje.
  • osebno dekoracijo. Ali želite, dnevna soba in jedilnica imajo poseben značaj? Stave na kose pohištva z oblogami ali različnih stilov. Toda pozor: to je pomembno deliti dekorativni povezavo, tako da je celotna videti harmonično. V tem smislu, tekstil so velik šaljivec.

Galerija, 12 fotografije
Srečno Skupaj: jedilnici s pladnjem

Če imate še kakšna vprašanja, vas vabimo, da pogledam okoli v naši galeriji, kjer boste našli dvanajst dvoran s sobo, polno dobrih idej. Dobili navdih ... in varovalke!