Vam ni treba vzeti cilj na otok raj za uživanje pravi chill out letalo. Ustvarite lahko v vašem domu sami, tudi če nimate prostorov zunaj! V galeriji boste našli vse vrste chill out kotih, tako teras in vrtov, in majhne balkone, tudi v zaprtih prostorih. Morate le, da ustvarite neoviran na tleh, območje ravni. Ključno je, da bi bilo zelo zadovoljni z blazine in preproge trajnih, nizko mizo, A plaid če ste, če hladno ponoči in ne, nekaj lepih sveče!

Galerija, 21 fotografije
USTVARITE SVOJ CORNER chill out DOMA

Chill out na terasi, teraso ali vrt

Če ste se odločili za zunanjo chill out, bi morali upoštevati te nasvete, da ostane kot prvi dan za let.

Bistvene preproge

Izberite akrilne tkanine s teflonsko konča, odporne na sončno svetlobo in vlago. Njena polnjenje se lahko razlikujejo glede na debelino, odvisno od tega, kaj želite, da se ločeno ozemljitev, ampak, ja, izberite viscoelastic ali določeno trdoto, da se ne potopi pene. Ne pozabite, da je bilo na tleh bistvo chill out.

Kakšne barve uporabiti?

Seveda, na besede chill out bo prišel na misel popolnoma bel prostor. In je, da je ob številnih priložnostih videz &# 39; Skupaj bela&# 39; On je izbira za te primere, njihovo čistost in pomiri se izraža. To ni nujno. Med trenutnimi trendi vključujejo blues, na celotnem območju, od morja do zelene vode. In, da vitalnost, oranžne in zelene poudarke kisline. Priporočljivo je, da so blazine snemljiva in pralna, da se zagotovi optimalno vzdrževanje.

chill out na ático_00346431

odporni materiali

Lesena obdelamo s posebnimi premazi za zunanje zagotavlja odpornost v okoljih te vrste. Če želite postaviti preprogo, decántate naravnih vlaken ali pralni stroj pralnih modelov, ker tukaj morajo vzdržati slabim vremenom. Kot že omenjeno, je treba blazine in preproge biti odstranljive in nepremočljive tkanine in madež (tako da če pade kozarec vina med živahno zvečer).

Naredite svojo chill out privilegiran pogled

Stališča so ključni element pri načrtovanju verando in druge elemente, ki živijo v tujini. Vendar pa je najbolj pomembno ciljanje. Najslabši sta sever in jug, ker so izpostavljeni zelo ekstremne temperature. Vendar pa je dobro načrtovanje, pravi dizajn in prava izbira materialov more rešiti najbolj neugodne okoliščine. Na koncu vsak usmerjenost je dobro, če si dal ustrezno zaščito. Tako Nadstrešek kot Wattle je idealna prostori treba zavarovati pred soncem za nekaj ur.

V zvezi s tem členom

Pohištvo in oprema za uživanje zunaj

Poletna AL FRESCO

Pohištvo in oprema za uživanje zunaj

"chill v" ali kako ustvariti območje miru znotraj

Kot smo zapisali na začetku članka, vam ni treba imeti teraso, da imajo chill out doma. In je, da je v prevodu &# 39; chill out&# 39; Prav je, da se lahko pravica počitek in uživanje v dnevni sobi ali spalnici. Zato vam predlagamo, da organizirate sproščeno kot v vsakem prostoru v vašem domu. V galeriji boste našli dobre primere tega, ampak predvidevam veliko nasvetov za ustvarjanje notranje chill out:

  1. Njene sestavine ponavadi enaka kot pri zunanjosti. Torej, tepihi, beanbags, blazine, sveče in glasba še vedno svoje mošta.
  2. Glavna razlika je v gradivu teh sestavnih delov, v notranjosti ni treba vsebuje nobene posebne obravnave za vlago ali neposredni sončni svetlobi. Izberite prevleke in tkanine organski bombaž ali lan pralni Natural mehkobo in udobje.
  3. Dekorativni tema tukaj je odvisno od ostalega okolja, in sicer: če ste se odločili, da organiziramo majhen chill out v vaši dnevni sobi, da pohištvo in oprema za dekorativno fit z drugimi elementi za skladen in usklajen vzdušje.
  4. Kje? Ni treba posebej poudarjati, da metrih in metrih preživijo. Samo en majhen kotiček, kot lahko vidite v galeriji, postaviti nekaj blazine, sveče in odklopa v neposrednem stiku s tlemi.

Vabimo vas, da se sprostite s sugestivnih okolju boste našli našo fotogalerijo. Če je, dokler ne slišite oddaljen zvok morja, chill out glasbi in clinking pijač toast! Izbrali smo vse vrste chill out vogalih, tako da lahko navdih in ustvarja tvoje, tako zunaj kot v zaprtih prostorih.

Galerija, 21 fotografije
USTVARITE SVOJ CORNER chill out DOMA