Ali ste strasten o branju? Če ste nekoga, ki požira knjige, lahko preživijo ure v časopisu čez vikend ali pa preprosto uživajo vsak dan bere malo, bo to branje kotiček love it! Udobno, udoben in osvetljen in obkrožen z elementi, ki bo vam veliko dobrega. Ali vidite?

Načrtujte svoj prostor, da se glasi

dobra razsvetljava Bistveno je, da se glasi brez eyestrain. Čez dan, poveča dnevna svetloba in poskrbi neodvisno točko glede na mesto, kjer je pomanjkljivo. ergonomija Prav tako je nujno potrebno. Izberite stol ali fotelj z oblazinjenim naslonjalom in malo nagnjena nazaj, približno 10-15 °, da bi se izognili pozicije, ki seva hrbtne mišice. Lahko dokončanje Naslonjalo za noge: Feet povišane pomaga boste pridobili bolj udoben položaj. Ne prekrižajte noge.

Ob mesto, da uživajo nekaj časa za branje, je darilo. Vi ne potrebujete veliko prostora, lahko namestite v samo 2m2 fotelj zbrati dobro nazaj, mizo ali pomožne snovi so na strani svoje knjige in intenzivno, usmerjena svetloba, ki ne prisili pogled. Izberite miren prostor, stran od vrat ali televizijo, in v bližini vira naravne svetlobe in da dekoracijo okrepiti vzdušje miru.

Skrbi za vse podrobnosti

Imejte v mislih, vidike, kot so izbrali obliko žarnice ali blazine

Put rastline. So dekorativni, čiščenje zraka in tudi njegova zelena ton sprošča koncentracijo oči in uslug. Združite zelene barve z nežnimi cvetovi, kot so orhideje, jasmina in gardenias.

Da. Revija, bodo nekateri police ali tabela pomaga voditi poslovne knjige in revije v bližini, kjer jih potrebujete. Deset strani samo tisto, kar berete ali videti neurejena.

Svetilka. Izberite model zglobni roko, ki lahko bere enostavno brez bleščicami. Lahko se pritrdi na polici ali celo knjigo. Tako je svetlobni snop zajema strani, ki jih prebrali.

Blazine. Naj bo enostavno, naj sprejme bolj udoben položaj. Če ste prebrali sedel, pravokotne izbrati eno za vaše spodnjem delu hrbta. Če ste prebrali leži, dal blazine na vratu in pod kolenom.

Prednosti: branje, velika spodbuda

Za spomin. Preberite si 20 minut na dan, spodbuja delovanje možganov in krepi nevronskih povezav. V skladu s špansko družbo za nevrologijo (PUP), branje vaje izboljšuje spomin in možgane.

Se počutite bolje. Študija, ki jo na Univerzi Stanford kaže MRI, kako branje povečuje pretok krvi v možganih področjih, povezanih z užitkom.

Antidote stres. Knjige, še posebej igrani, Ponižen zmanjšati stres in bolezni, kot so glavobol in motnje spanja, v skladu s posebnimi potrebami. Zato, preberite nekaj časa, preden je spanje zelo zdrava.

Več empatije. Preberite zgodbe vam pomaga k izboljšanju socialnih spretnosti in empatijo, zahvaljujoč uveljavlja, da pomeni potopiti sami v parceli izkušenj znakov.