Dvorana slab sloves, ki ga je pred če je temno, da če je majhna, če je nepraktično ...-, ampak resnica je, da vas pozdravi vsakič, ko pridejo domov. Če samo zaradi tega, da si zasluži dobro gledamo na to z novimi očmi! In to je tisto, kar smo predlagali s tem. Ker, dobro urejena, sprejemnik ne samo vam daje zelo koristne metrov, vendar pa postane vreden več kot svojo hišo. Ali misliš, da tvoja je premajhna? Ne skrbite, imamo tudi rešitve za to. Vabimo vas, da se sprehodite skozi vso našo galerijo. Ali greš?

Popolna knjižnica v dvorani

Prehod v jedilnico s knjižnico kot na strop

Če imate podolgovato dvorano, ne oklevajte: narediti knjigarno in si prislužite dodaten prostor, da bi imeli svojo knjižnico. V tem primeru, Pia Capdevila bo samo v prahi 25 cm globoko, je odlična izbira, da ne ovirajo prehod. Če tudi vi želite, omara za obešanje plaščev, kot je bilo tukaj narejeno v nasprotni steni, bi morali imeti več kot globoke približno 40 cm in vsaj 160 cm visok.

Ustvari dvorano, kjer ni bilo nič

Jedilnica v hodniku in kuhinji ločeno s stekleno steno z cuarterones

Ali ne lobirajo? Ali greš naravnost domov po sobi? Ustvari dvorano nič ne morali vključevati dela. Gemma Gallego rešitev, pleskar Knowhaus Interiors Studio je enostavna, praktična in lepa.

nizki zidovi. V tem zračnem stanovanju ne bodo zidovi, ki razmejijo dvorano. Z dvema nizkih lesenih predelnih sten Gemma omejen prostor, ne da bi jo zaprejo in, kar je zelo pomembno, omalovaževati. Eden od njih je kaseta stekla omogočajo svetlobe in s tem, da večji prostor, spodnja površina pa lahko podpira zelo uporaben kos pohištva s predali.

In obešalniki? S tem da particijo s steklom, lahko drugi slep, da visi plašče in podporo bank. Druga prednost? Skrije kuhinjo in dnevno sobo neodvisno.

Galerija, 17 fotografije
10 SPREJEMNIKI POVABLJENI STE vnese v domačo

Prihranite neizpolnjen prostor

Jedilnici na bazno postajo in sestave tabel

V ozkem hodniku, nizka omarica je odlična izbira. Prednost vzdolž zidu, in širši koridor, bolj v ozadju lahko načrt kabinet. Toda ne pozabite, da le 25 cm in lahko prihrani veliko.

In višina? Če ne vidite, da izgine. In to je, da če je kabinet pod višino oči, mimo neopaženo. Kot če slikate v beli barvi ali v barvi stene.

Vrzel za vse

pohištvo po meri na strop dvorane s policami in omare banka

Predstavljajte si: trije otroci prihajajo domov iz šole s svojimi jakne, nahrbtniki, mape, in pustiti vse, kar je ... sredi! Prizor prepričani, da se sliši tudi, če ne bo velika družina.

Rešitev? meri omara A pri odprtih območjih. Clara de Castro decoradora je načrtovana tako, da je vsak otrok imel polico in obešalnik dodeljena. In poleg tega, da bi lahko brez težav vzlet svoje čevlje sedel na klopi.

Vedno v redu. Za starše, da zapustijo plašče, motoristične čelade in predmeti, ki ne želijo, da bi bili videti načrtovana praktičen in vsestranski zaprto območje.

Potrebujete omaro tako da?

  • Ukrepi. Ta omarica za merjenje 254 cm, širina 160 cm in 60 cm globoko. Območje je manj globoke police, (samo 32 cm globoko) in višina klop je 37 cm.
  • Cena. DM lakirana v sivi barvi, vredno € 1035. Maisons du Monde obešalniki (10 € / u), košare belega vlaken Ikea (približno 10 € / u), in oblazinjeno prepletu, ki meri, 100 €.

¿Zmešamo vse? Uníficalos z barvo!

Lounge dvorana in stopnišče do dna

Če ima vaš sprejemnik kosov različnih stilov, brez problema. Okrasimo s podatki iste barve in ustvari prostorski občutek celoto s. Tukaj, Isabel Flores odločil Zelena: je postavil preprogo, retapizó banke in dal vsak kos pohištva obrat. Enota naročila in naročila prostor daje.

V zvezi s tem členom

12 rustikalna Greeters, da bi dobili dober začetek

očarljiva

12 rustikalna Greeters, da bi dobili dober začetek

Zmanjša na minimum

Bela dvorana s konzolo in ogledalom

En meter stene je lahko tudi koristno kot sprejemnik. Glej, če ne, kako je vodil ekipo dekoraterjev redlinks tukaj.

ukrivljenih kosov. Patiniran les konzola gre skoraj neopaženo. Nima vogalov in noge, stilizirane, pa bi bilo zelo malo. Svetilka, visok in ozek, ne napolni.

Stekla in ogledala. Ogledalo pomnoži svetlobo in metrov, in opredeljuje prostor v dvorani na vrh. In pregleden vazo okrašena nezasedenih.

Košček zgodovine ustvari svoje okolje

dvorana država razvidno iz dnevne sobe z almoneda pohištvom in belimi stenami

Ali imate poseben pohištvo, kot je ta starinski predalnik? Kopirajte idejo decoradora Carolina Juanes in da bo središče vašega dvorani. Vam ne bo treba veliko več.

Zvezda kos. To pomeni, da jo označite. S svetilko, ki osvetljuje in spremlja tabele, vendar ne ukrasti pozornosti bo zadostovalo.

Ons. Preproga ob vznožju kosa lahko ustvarite "scenarij" za njo in košaro vlaken, ki se uporabljajo za shranjevanje dežnikov, na primer.

Galerija, 17 fotografije
10 SPREJEMNIKI POVABLJENI STE vnese v domačo

Širša in svetlo z vitraža

Pogled od jedilnih ločeno s stekleno steno z cuarterones

"Potrebujete omaro v dvorani?" To je bilo vprašanje, ki interiorista Marta Prats je lastniku te hiše. Ko so prejele "no" Odgovor ni okleval: se je odločil za spremembo kabinet z veliko okno, da bi svetlobo in prostor. Rezultat govori sama zase.

Tukaj, tam. Z okna cuarterones ne le zmaga po hodniku, dnevna soba tudi zdi, da dodate metrov. Delita tudi enake barve: pesek in bele stene, pohištvo in tekstil, idejo, ki briše meje vsakega prostora.

Minimalne pohištvo. Največja prostor. Konzolni polica je dovolj podpore površina, ko prideš domov. In v prostoru, kjer je bila omara, banka tudi letela dovoljeno, da bi sedel za svoje čevlje. Poleg tega je bilo dno uporabljati vlaken košare, ki vam omogočajo, da se rešim iz foulards za celo ulico čevlje najpogosteje uporabljajo.

Želite stekleno steno?

  • Je particija obremenitev? Posvetujte se s strokovno. Če boste naložili bo dal žarek za okrepitev strukture. V nasprotnem primeru, lahko odprete okno brez problema.
  • Wood. To okno je 220 x 116 cm, je bila narejena z borovega lesa semilacquered. Cena je 800 € in 700 € struktura lak.
  • varnostno steklo. Da se prepreči natezanje z udarcem, mora debelina stekla vsaj 4 mm + 4 mm.

Umetniški dobrodošli

Prehod proti sobi z belimi konzole škatle in sestave

Sestavek slik lahko nosijo dvorano, ne da bi karkoli drugega. Tukaj je Blanca Uriarte spremlja ozko in dolgo kredenci.

Simetrična. Če želite dihati vnos naročil, izberite slike ali fotografije iste velikosti in iste barve ali tvori del serije, ki je enaka in simetrično niz jim jih okvir.

Podrobnosti. Za kmečko dvorano, ne oklevajte: vlaken, lesa in zelene dotakne. Dajo življenje in toplino.

Z le obešalnik

Sprejemnik z Obešalnik in vstopna vrata črnega stekla obloženi

Koliko kosov pohištva, ki jih vidite tukaj? A. In sam z njo je ta dvorana napolnjena z zrakom države. Če dobiš starinski kos, šarmanten starinski obešalnik, kot je ta, da ne bo treba dati veliko več.

Podrobnosti. Staro in preperel les podjetje se bo odlično vlaken. Tukaj, škatle za shranjevanje na polici ali dežnik stati v kotu.

Več čiščenje. Če poleg dajanje predpražnik si dal ven majhno preprogo v notranjosti bo preprečilo pesek ali blato vstop domov.

Vrata, ki dajejo svetlobo

  • Pregledna. Če ima vaš dvorana vrata, da se ločijo od preostalega dela hiše, je dobra ideja, da imajo cuarterones ali steklom. Ti bo dal luč in visually'll razširiti prostor.
  • Kaj steklo? Boste dosegli preglednejše občutek prostornosti. Prosojna, več zasebnosti, ne odšteje svetlobo. In kaljeno, večjo izolacijo.