Želite vaš dom videti večji, ne vleče particijo? Povemo vam, kako dobiti odgovore na vprašanja bralcev, kot si ti. Na delo in da vaš dom raste!

Slogan je to: svetle barve, so ključnega pomena za "rastejo" koli bivanje. Pa ne samo bela. Obstaja svet barv, ki vam lahko pomagajo zmagati, zato svetloba občutek prostora in časa, da bi vaš dom bolj oseben in topel zrak. Smo zbrani poizvedbe o slikarstvu in prostor, ki so bralci nam je poslala v zadnjih mesecih. Skozi odgovore boste našli najboljše nasvete in trike za rast vašega doma z barvo. Za zmago svetlobe v temni sobi? Ali ste dobili strop videti višji? Odrasti spalnico? To lahko storite brez metanje particijo in na Perla proračuna, samo z uporabo dobre barve.

Gloria Salinas: "moja dnevna soba je zelo majhna in ima prostor za sedenje, jedilnica in študijo. Če sem slikal je bel bo videti širše?"

POHIŠTVO: Obstaja več barve kot bela. Bela je barva, ki odbija svetlobo, tako da, ko barvanje bivanje belo zdi, da je večja. Ampak to je tudi neosebna ton in lahko vljudno. Zakaj ne bi upal z drugo svetlo barvo? Priporočamo kul tone (zelena, modra ...), saj, kot so bela, jih morala "moč" da ubranijo stene in dodajte metrov. V vaši dnevni sobi, kjer sobivajo različna okolja, uporabljajo isto zidno barvo za njihovo poenotenje. Ker prostori so skupni potrebujejo kontinuiteto in globino. Na strehi, naj svetlejšem barvnem odtenku zid za preprečevanje jame učinek in, če je mogoče, poslikane z istim svetlobo senco vso pohištvo. Sprememba bo dramatično.

Mariela Ramón: "Moja soba nima neposrednega sonca. Ali obstaja trik barve, da bi bilo videti svetlejši?"

POHIŠTVO: Uporabljajte temne barve. Da, lahko zmagaš svetlost brez dodajanja luči in nebarvane belo. Kako? Ustvarjanje kontrastov, saj je jasno zaznati tudi jasno, rešitev je v barvi, kar je okrog njega. Če želite ustvariti kontrast v vaši dnevni sobi, barve bele okna lesenih in ti okna steno temnejše tone. Tako, da svetloba pada okrepi jim je bila obdana s senco. Poskusite in videli.

Raquel Vigo: "Moj pohištvo, temen, dwarfing mojo hišo. Če bi slikal bo dosegel malo več prostora?"

POHIŠTVO: stave na belem. Seveda boste dosegli večji občutek prostornosti, če slikate svoje pohištvo v beli barvi, saj zavzamejo manj vizualno temnega lesa. Če se odločite tudi za sijajno površino, amplituda je pomnoženo učinek, saj delujejo kot Reflektorji. Naš predlog je, da obnovite kosov, ki vam je všeč jim dajejo kisle beli barvi, na primer, in skupaj z drugimi novimi kosov belega satena.

Elisa Luján: "Moja soba je res mini. Kakšne barve pa mi svetuje, da si večji?" 

POHIŠTVO: Nevtralni toni, kot so bež in siva, ki se uporabljajo v stene in stropi se najbolje razmnožujejo v prostor, ne da bi izgubili toplino iskanih v spalnici. Vendar pa obstajajo tudi druge možnosti. Če je vaša soba je svetlo jutri, da je usmerjeno severno-, izberite topel ton, kot vanilije ali pastelno roza. Če imate popoldansko sonce jug -Guidance lahko uporabijo najbolj osvežilne barve kot aqua zelene ali mehko modro. Da, vedno izberite svetlejše odtenke različnih palet.

Carmen Cubillo: "Kakšne barve pintaríais za pohištvo in vrata v hišo nekaj metrov?"

POHIŠTVO: Kot stene. Če barve okvirjev oken in vrat točno isto senco stene sobe, v camuflarás in boste ustvarili občutek kontinuitete na steni, ki razširja. Če želite, da bi dobili bolj dekorativni učinek, lahko uporabite ton rahlo povečala za več kot ste ga uporabili za stene.

Mariángeles Costa: "soba Moj sin je dolga in ozka. Lahko bi bilo videti bolj kvadrat z barvo?"

POHIŠTVO: Imate dve možnosti. Če je zgornja meja ni tako nizka, se lahko odločite za barve sten zelo lahke in svetle barve, temnejše in uporabite isto vrsto za strešne in talne tonov. Tako optično pobegniti stene in ensancharías prostor. Vendar pa lahko spremenite tudi zadnji sobi barvanje stene temno toplo barvo, kot mol, in ostale stene mehkejši v enakem obsegu (bež). Acercarías steno in ne kvadrat soba videz.

Elena Yáñez: "Ljubim dekor in ugovarjam zelo full house. Ali lahko prihranite prostor brez znebite vsega?"

POHIŠTVO: Ustvarjanje perspektivo. Morate imeti občutek, da je vse bolj ohlapna in je najbolj učinkovito, da ustvarite "razdalje" z barvo. Pint mehke in gladke toni te stene, ali obdelovancev želite dojemajo bolj oddaljena, in najmočnejši barve želijo "Zapri". In ne ovirajo svetlobe: Namestite bulkier kosov vedno na steno, tako je prostor širši dojemajo.

Inés Rocamora: "Naredili smo mansarda v hodniku in stropi so bili nižji. Ali obstaja kakšna rešitev, da jih skrivajo?"

POHIŠTVO: Paint je jasno. Izberite precej svetlejše barve za strop, stene in krepi ta učinek z umetno razsvetljavo, namestitev stenske sconces, ki usmerjajo svetlobo navzgor (in ustvarjajo učinek chiaroscuro stran strehe). Temna tla bo okrepila občutek odtujenosti od stropa. Če je površina vašega doma jasno, lahko dobite tudi enak učinek s temno preprogo.

Lola Aguirre: "Rad imam klasično zgodbo visoke strope. Ali lahko dobim mine stene zdi večja z barvo?" 

POHIŠTVO: Pinta vodoravne črte. Kot ste prebrali! V nasprotju s splošnim prepričanjem, vodoravnimi črtami "hujšanje". Obstaja fizična razlaga, potrjen v letu 2008 strokovnjaka zaznavanja na Univerzi v Yorku (Velika Britanija), Peter Thompson psihologa. Njegova raziskava temelji na teoriji Helmholth iluzije, ki nam kaže, da če barve kvadrat z vodoravnimi črtami, ki se pojavljajo vizualno višje. In če slikate z navpičnimi črtami izgleda širše. Uporabi trik barvanjem vaše stene vodoravne črte na enega od njih. Boste okrepiti ta občutek bolj zgornje meje višine pleskanje sten svetlejše barve, tako "Naj daleč" tla in prostor, bodo občutili tudi višje.

4 konča, ki dajejo svetlobo in razširitev prostora

1. Silky Mate: To je idealen kraj za nekaj metrov konča a, ki prinaša globino in daje večji občutek prostornosti.

2. Satinado: 
Je svetlo in odseva svetlobo boljši od mat konča. Njen plus je, da je pralna in zelo odporen na umazanijo in drgnjenju. To se hitro suši, tako da boste morali previdno uporabljati barve, da se prepreči nepravilnosti.

3. Metalizirana: No odbito svetlobo, s katero lahko povečate prostor. Idealno bi bilo, da pride na majhnih površinah, kot eno samo steno. Zagotavlja industrijsko, prefinjeno in elegance.

4. ometane: Aplikacija ustvari bisernim končno vode, ki odražajo in pomnoži svetlobo, ki jih prejmejo. Idealno za majhne prostore pobarvane v vseh njenih sten.

5 barve svetlobe

1. Bela: To je najsvetlejša, lahko odraža do 80% svetle barve. To je kot nalašč za majhne prostore, saj ne uide optično dvig strope in stene.

2. Arena: To je zelo občutljiv na jasnosti in preoblikuje odvisno od svetlobe, ki ga prejme ob zelenkaste ali modrikaste tone. Širi prostor, ne da bi kaj prijeten.

3. Svetlo siva: Prav tako je lahko razširili prostore, ki zagotavljajo eleganco. Naj okrepi svojo svetlobo, združiti z dekoracijo, ki temelji na belo oprati lesa ali pohištva.

4. Zelena voda: To je veselo, sveže, prikliče naravo in mir uma. Za večje prostore z njo, jo uporabite za stene in se igral z drugimi zelenimi blazine, zavese ... boste pridobili prefinjenosti.

5. Blue: Sivkast ali zelenkasto, širi prostor in daje globino. Prav tako daje svežino in pozitivno energijo. Če izberete zelenkasto modro, v kombinaciji z belo ali svetlo leseno pohištvo. In siva, s toplimi naglasi.