Oblačenja. Ja, profili obleko. Samo narediti test in videli, kako se pridobi spalnico, ko si dal vzglavja. Seveda, ni vredno kdorkoli. Moraš ohraniti logično razmerja s prostorom, nekaj skladnost s preostalim dekor, ali, če to ni mogoče, se zaveda, da bo kontrast postanejo takoj protagonist in pomoč. Seveda. Vam bodo pomagali, da vam manjka v spalnici in kaj ne sme odreči.

Obstajajo tisti, ki si prizadevajo biti eleganten in značaj v spalnico, ki želijo, da pomnožimo svetlobo, toploto zmago, Extra podporno površino ... Vprašajte, vprašajte, saj bodo ti profili vam pokaže, kaj lahko storijo.

1. dvojni vzglavja z integriranimi lučmi

funkcija Gre za oblikovanje posteljo in ga izstopa zaradi barve gradient od temnejši, praženo steno vžigalnika surovi vzglavja majhen. Poglej galerijo slik.

Velik vzglavja skriva električni sistem in združuje dva svetlobna pike na vsaki strani postelje. Ena je svetilo, ki daje splošno svetlobo in drugi, nastavljiva Gooseneck brati.

Majhen vzglavja v katerem je bila na postelji stoji pobarvane svetlo bež, ki omogoča katero koli barvo v posteljnino in naredi prostor videti svetlejši.

2. Les vložena

Leseno vzglavja sposobna dati toplino samo spalnico. Lahko zaprosi tesarja za uporabo lame istega parket talne obloge.

Spalnica z lesenim vzglavju PIKLANE

3. stene do stene

Vnesite galerijo in ura shrani ločilno steno steber in postane vrtišče za slike in cvetje. Združuje dve artikulirani cevi.

4. vzglavja XL

V xs prostor! Obloženi lesena stena lahko postane najbolj dekorativni vzglavja za majhno spalnico. Ne zavzema in daje toploto. Hrast je dobra izbira.

Vzglavja 5. in miza

Ni treba nightstands ker s strukturo 25 cm globoko lahko podpre svetilke, knjige ... In učinek je zelo linearna in harmonično.

Galerija, 10 fotografije
TEN profili, ki dajejo vse

6. rešetke na ozadje

Če vam je všeč potiskane papirje, vzglavja mreža je odlična izbira kot svetloba uravnava vizualno težo zidu.

7. romantična klasična

Entelados profili obleko in dati toplino. Če izberete eno capitoné in zaobljene oblike, poleg tega pa boste dobili bolj ženstveno zraka za vašo spalnico.

8. Diskretni in koristno

Spalnica z vzglavjem in ogledalom nad delom

Če izberete vzglavja v isti barvi kot stene in mize bodo postali element diskreten in praktičen. Če je bilo delo všeč tudi to bo dodati podrobnosti podpora površine, kot ogledalo, ki podvoji prostora in svetlobe.

9. Poleg vzglavja

Minidormitorios izvirno rešitev: Postavite ogledalo v obliki okna. Če jih ni v spalnici, vsaj bo pristop, kar bi lahko bilo. In če obstaja in ogledalo se odraža, dodaja veliko globino in pomnožimo naravne svetlobe.

10. kože, je možnost, da nikoli ne

Oblazinjena vzglavja krasi, daje udobje in še brezčasen. Zato je najbolje, da izberete gladko krpo le, če ima vaša spalnica veliko naravne svetlobe, kot je ta, lahko uporabite temno krpo.

Kako namestiti Oblazinjena vzglavja visi kot škatla. To se privije na steno in se običajno ne doseže tal. Moral bi štrli približno 70 cm nad posteljo.

koliko To je odvisno od materiala, ki ga izberete, ukrepov in zaključna dela (v capitoné, posuto z posebnih oblik ...). En preprost, kot je ta, da je od 100 €.