Kotiček, da se sprostite, gledal kulise, preberite knjigo, delo, razen ... Okno je lahko to in še veliko več. Poiščite navdih v teh 10 idej izkoristiti prostor poleg okna.

Urad poln svetlobe v galeriji

00389507

Postavite mizo v galeriji z nepravilnimi okni, je eden od najboljših načinov, da izkoristijo. Ker je tabela zaseda prostor, ki tvori okna in tudi uživati ​​mirno in svetlo površino za delo na domu. Paqueto tipa žaluzije so primerne za nepravilnih okna in tudi ne "moti" na mizo.

Obdan z knjigarni

00365421

Okensko polico služi kot vzglavja in prostor oblikovanje okno, je bila izkoriščena kot popolno knjižnico. In je še vedno samo 25 cm globoko v spalnico. Za boljšo vključitev v vesolju, je bil bele barve, kot so zidovi.

Polic

00409148

To je bil izbran za notranje oblikovalec Estrella Salietti pretvoriti nepravilno rešitev kotiček delovno mizo. Trapez obliki, da bi več in bolje prostora, in je zelo svetlo in moderno svetlo sivo barvo.

Priročna zajtrk bar

00389508

Ta rešitev, Laura Masiques zasnova kaže, da ni nujno, da imajo veliko števcev, ki omogočajo praktično pisarniški prostori. Tu je pleskar Laura Masiques, ki se uporablja za prostor pod okni z mizo-bar 200 cm x 40 ozadje, ki se odlično ujema z višino osvinčenega okna v kuhinji, 100 cm.

V zvezi s tem členom

5 triki za okna vaše hiše rastejo

Visoka in širini

5 triki za okna vaše hiše rastejo

Za branje in shranjevanje

00394532

Ta banka, ki ga notranji oblikovalec Jeanette Trensig zasnovan, uporablja prostor pod oknom, da se usedem, odstraniti svoje čevlje in celo shranite. In njegov pokrov dvigne lahko izkoristimo svojo notranjo (200 x 40 x 45 cm), da shranite od oblačil do druge sezone pernice in odeje. Pravi olajšava za spalnico.

Več sedežev v pisarni

00364419

Kako? Postati "zapleten" okno v priročni klopi za tri. To je bilo dovolj, da dvigni mizo in dal mat na polici, da bi bilo bolj udobno.

Svetel studio

00394752

To je tisto, kar so dosegli Marina & Co načrtovati polico 120 x 40 cm med dvema oknoma, dovolj narediti domačo nalogo. Če želite izkoristiti vse uporabnega prostora, je polica sklicuje na vzglavja, kot tudi, da bi lahko storili brez nog.

branje območje

00407757

Ozek Galerija tej dvorani, okrašeni s Cristina Artiach, je preoblikoval v prijetno branje. Če želite kopirati idejo v vaši hiši, namig: izberite nizko nazaj stol je, da ne zajema vstop svetlobe.

00407757

omara za shranjevanje

00364540

Pepe Llaudet pleskar je uporabljen prostor pod oknom z nizko stene do stene omare izdelavo podporno površino in vam omogoča, da shranite na dnu. Okrasni trik, ki vizualno izgleda bolj urejen je zbrati škatle za shranjevanje ali košare vlakna, kot je bilo storjeno tukaj.

Sproščujoče gazebo na radiatorju

Dnevna soba z oknom in estanería baja_364540

Tu se uporablja debelina stene, približno 40 cm globoko, da ustvari sedež na okensko polico. V nadaljevanju, je pred začetkom tekme namestiti radiator, nizka in podolgovate. To je običajno, so radiatorji nameščeni pod okni, saj bo to olajšalo pretok toplote. To je naslikal enake barve kot stene.