Da bi preprečili učinek koridorja cevi podaljšanim ključna beseda compartmentalizing. Razsvetljava, na primer, lahko pomaga. Halogenske žarnice dajejo v vsaki meter hodniku konča in nekoliko bližje osrednji del (Okoli 85 cm), da se zdi, da so vsaj lit koridor konci krajši. Če imate dovolj širine za dajanje appliques (nad 80 cm), jih poiščete na isti steni. Pusti ga enakomerno ali podaljšalo prehod. Če koridor presega meter širok, lahko vključujejo kosov pohištva: porazdeljene v vsaki refozarán delitev območja na območja. Zelo ozke prehode temeljilo na manjših površinah, da ustvarite različne elemente: več sosednjih preproge, slike so v skupini v različnih sestavah ... učinki doseženi z barvo tudi zelo koristen. Obe barve zid temnejša, kako se uporabljajo na strehi, so nekoliko globlje barve kot stene optični viri, ki bodo imele v korist ton.

Knjižnica na hodniku

Za hodniku, je dovolj, da ima knjižnica ozadje 25 cm. Ja, bi morali imeti približno 90 cm pred njim prost, da se premaknete gladko. Jim je to vedno najbolj praktična možnost, vendar je v dvorani še ni, njena posebnost, več. Dobra rešitev je, da se zavedaš, nizka in integriran v leseno osnovo. Nizke knjižnice so kot nalašč, ko se sprejemnik poveže v bivalni prostor: razdeliti obe območji brez odmaknili eno Malenkost svetlobe in tudi dodaja skladiščnega prostora.

Če se boste odločili za knjigarni brez vzvratnih bo dobra izbira za svojo lahkotnostjo v območjih nekaj metrov. Izberite to isto barvo kot stene. Namig: Da bi se izognili nesrečam, ga pritrdite na steno.