Z več sedežev, v novem študijskem kotu in dekor zgleduje po groundswell. To je nov salon Nuria. In Nuria ne morem verjeti. "Bilo je nepozabno doživetje. Dnevna soba izgleda kot drugo: hladilnik, svetlejši, bolj polno življenje ...

In vse zaradi moje sestre! je bila ona, ki me prosite za pomoč. Mi, ko smo prispeli, smo spoznali najprej je treba povečati število sedežev in jih izvolijo, ne oklevajte: so morali biti bele barve in svetloba, tako da položite dva fotelja Ikea, ki se zdi, da se je na mestu zdaj zaseda .

Mi razširiti dnevni prostor in dajemo majhno mizo in mizica -both za Banak- med zofe in fotelji. "To je bilo super. Ta del dnevne sobe je Več ... okrogla, bolj dodelane in bolj veselo, "opisuje Nuria. Velik črtasto preprogo, ki jo podarite, dopolnjuje področje kavč. smo tudi, da je bilo območje za kavč malo žalostno in težko uporabljati. Po kar nekaj krogov predlaganih bi ustvarili študijski kotiček in se je zdelo odlično idejo. Izbrali smo veliko leseno mizo Banak, ki je kot nalašč v hrbet, in vesel tla z belo preprogo Naturtex. "Tla v hiši je preveč temna in preproga je udarila dramatične spremembe. Je osvetljen celoten prostor, "pravi Nuria.

Prav tako smo dodali nekaj kapljic perilo okna za -of Daniel Crusader, zdaj več oblačil in omogoča najbolj udoben kotiček. "Nikoli si nisem mislil dajanja mizo tam, ampak resnica je, da si želijo delati gleda na morje," pojasnjuje navdušeni. In hiša, ki se nahaja na vzhodni obali, ima čudovit razgled na Sredozemlje, ki so postali gostje tej veliki dvorani izjeme. 

"Kakšna sprememba!". So bile besede Nuria na svojem novem salonu. Smo dosegli dajanje v dnevnem prostoru dva fotelja Ikea z dvema stranskima tabel in Banak črtasto preprogo. Prav tako smo ustvarili delovni kotiček zadaj kavču. Tam Banak postavimo mizo in preprogo Naturtex. Na koncu smo obleko okna s kapljicami Daniel Cruzado. 

Zakaj ste spremenili izgleda bolj spektakularno? Daj nam vtis o pripombah tega člena. 

Ali pa se vrnete na poseben "Srečanja z jedilnico obnovila kabineta".