Vemo, da je prvi vtis ključnega pomena. In doma, vse to odgovornost s sprejemnikom. Torej veste, obnoviti ali umreti: to je čas, da spremenite videz vašega vozovnice ali Da. Tudi če se konča izpolniti! Ni opravičila, ker tukaj imate 3 super stilsko nizke predloge za njeno preoblikovanje v strošek plis plas. Ali bomo premierno?

stene iz papirja (Proračun: € 121)

Dvorana s tapetami, polico, preprogo vlaken in rastlinskih obešalniki

Vintage moda rešili pred pozabo. Ozadja so spet svoje mesto v opremo in naredil stomping s super izvirnih modelov, ki zagrabijo ilustracijo. In ne, tudi ni treba empapeles celotno steno! Z enim trakom samo za spremembo instant videz. Postavite ga vodoravno v višini oči. Ključ do uspeha: iskati tistega, ki se lahko meri, kot je to marquitos, kjer bodo fotografije biti velik in kje si dal zapiske s pomočjo post-it ali listi lepljen s dvostranski lepilni trak ali toplote žigosanje scrapbooking. Kaj želite, da barve? No, naprej! Vprašanje je, da zapustijo svoj žig.

nakupovalni vodnik

 • Ozadje: 39 €. To je prilagodljiv dizajn Graham & Brown, v La Maison.
 • Gredi: 6 €. Norman Copenhagen modeli v Nordicthink. Boste našli podobne Leroy Merlin (2 € / u).
 • Rok: 52 €. To je Ikea EKBY (40 €) modela. EKBY nosilci potrebujejo tri modela Lerberg (4 € / u).
 • preproga, kot so La Redoute (24 €).

Izkorišča spodnjem območju z majhno stensko enoto in obešal na različnih višinah. Najnižji so kot nalašč za torbice, rute ali celo malčki vaditi avtonomijo in zapustiti svoje plašče brez vaše pomoči. Sliši se dobro, kajne? Priporočilo: izberite obešalniki enake barve kot stene, tako da je dvorana zdi večji in izpostaviti resnično zvezda scene: Ozadje. Dokončati videz z dodatki po vašem okusu. V tem primeru košarico Zara Home (40 €) in neceseres materije.

Z veliko umetnosti (Proračun: 333 €)

Sestava dvorana s tabelami, preproga rastlinskih vlaken, leseni klopi in paragüero

Enostavno, vendar zelo resultón! To je zelo enostavno, boste videli: izberite več slik in ustvariti umetniško kompozicijo na steno dvorane. Torej je vaš proračun ne ustreli okvirji ozadje, zavijanje ali scrapbooking (tam so res luštna). Ključ za to je, dobro je, da čeprav so vzorci so različni delež toni, kot je v tem primeru zeleno vodo. En trik: Preden začnete obešanje slik -to ne pusti na steno kot testni colador- sestave s predlogami časopis, si sliko, da vidite, kako izgleda in če ti je všeč, ga imate!

nakupovalni vodnik

 • Marcos: 78 €. Model Norrlida, Ikea (13 € / u).
 • Zbirka Soba ozadja Sedem Travel Memories, Coordonné. Lahko uporabite albumi dokumente, ki meri 30x30cm in so vredni 1 € / u.
 • Klop s štirimi predali Beneškem trgovcu (200 €). Najdete eno podobno v Maisons du Monde.
 • Keramični dežnik stojalo Cottage hišici (49 €).

Seveda simetrične sestavki dajejo večji občutek naročilo. Toda, če umetnost je tvoja stvar, gre za več slik različnih velikosti in jih obesite v prostem sestavi. zadeva Pohištvo, ali bank večnamenskih, vključno s predali, kot je ta, in zmago v udobju z blazinice-mat Zara Home (30 € / u). Zelena plaid je Teixidors in košara Materia.

Cálzale vtičnico (Proračun: € 371)

Dvorana z oblogo, zavese, preproge in lesenim ogrodjem

"Pazi na steno!". "Te roke off!". Odpravlja te izraze vašem jeziku in pride domov in sproščeno z dajanjem visoko oblogo. To bo zaščitilo steno in jih okrasite takoj brez odštevanjem metrov. V idealnem: pokriva 1/3 višine stene. Če je strop visok, z okoli 120 cm, bo super. Poleg tega, da je zelo enostaven za namestitev, kot je ta Orač Decor zavarovani z lepilom. Za nagrado je zaključil Top off z nižjimi podstavki in brizganje ali višji bar. In če si dal lopatice pokončno občutek, da pridobijo višino v dvorani. Kaj morate obešalnik? Za isto vtičnico ne, na primer zgornjo molding, da se na spletu obešalniki.

nakupovalni vodnik

 • Obloga: 206 €. Izvedemo z vtičnico 15 cm in letvice 17 cm x 2 m visoke (smo razrezali na 120 cm) in oblikovanjem. Vse ORAC DECOR (103 € / linearna m).
 • Obešalniki: 65 €. To so Otranto, ampak zdi podobna hotele v El Corte Ingles (13 € / u).
 • Slike: 100 € cca. Materia okvirji so recikliranega lesa, vendar pa je mogoče najti v Natura House od 10 € / u.

In ker smo se obloga, naj ga poglej! Barvanje stene drugačne barve za kontrast. Končno, izberite tisto, kar vam je ljubše, da okrasite zgornjo steno: slike, ure v različnih časovnih rež, črno-bele ... Gotovo ste že kaj v mislih! Stol, com to Beneški trgovec, je del za dokončanje videz in imajo vrtišče.