Tkanine za tla, svetle dotakne, pohištvo glamurja ... so podrobnosti, ki dvigujejo kakovost dekoracijo in zaradi katerih je hiša je preprosto elegantna. , Ki smo jo šli čez z vami. 

Velvet tkanine

Velvet je kralj elegance, za njeno svilnato, gladko občutek in sijoče in spreminjajočem površino. Njegova "staro" izgled v kombinaciji s trendovskimi barvami, kot so vijolična, rdeča ali modra, prinaša prefinjeno noto. Da bi se izognili preobremenjenosti, ne uporabljate velikih kosov, ampak pomožno in pribor. Če se uporabljajo v tapetništvu, sem jo izberite s stopnjo odpornosti od 18.000 Martindale ciklov, tako da ne nosijo (bodo te informacije v trgovini).

občutljivo nasveti

Niz serviete s strelom iz dovolj, da bi tabelo (tudi na dan) kvačkanje poseben dotik in skrb. Čar ročno izdelanih stvari nikoli ne uspe.

zavese zavihkom

Ni potrebe, da spremenite zavese samo zaključna off dno, težji in bolj intenzivno barvo tkanine, okna pridobiti prisotnost. Ključni podrobnosti: zavese pustimo počivati ​​15 cm nad tlemi.

Obleka z jedilno mizo 

Ni videti samo svoje tabele priložnosti, to storite vsak dan. Če boste to storili, da je prt pokrijemo z zemljo, celoten stil jedilnico zmago na. Ključno je, da izberejo kakovostne tkanine, naravno in z veliko težo. Prav tako lahko igrajo z prekrivne in združujejo navadne in tiskane tkanine. Da bi zagotovili skladen rezultat je boljši od sobremantel je gladka in uporabo tkanine cvet, debelejši, za bajomantel. 

En trik slog: ponavlja ton embossing cvetje osrednji element.