No v redu, želimo dolgo malico in foodie življenje. Vendar ne moremo zanikati dokaze: snack stomping nazaj in uveljavlja. Ni problem za nas: smo se prijavili na teh dveh predlogov. Ampak danes ne more pomagati, ampak posebno pozornost temu prigrizek med vrtnicami.

Ni potrebe, tudi za praznovanje nekaj posebnega. Ta prigrizek je idealen izgovor za srečanje s prijatelji in proslavili na prav poseben način pomladi, ki poudarja svojo sladkost z roza in vrtnice. Fiesta tema!

Galerija, 15 fotografije
OBROKI je nova "BRUNCH"

Končno smo dobili hostesa: "Ljubim rože, zlasti vrtnice. Tisti, ki mi je všeč so stare vrtnice, ki imajo to žlahtno noto, kot je pohištvo v moji hiši, z nežnim in edinstveno patino. Tako sem bil od vsega začetka, da bi se ta prigrizek zgleduje po vrtnicah jasno. Jaz okrasili mizo z veliko cvetlični šopek, cvetovi razpršeni na prtu, delikatese slanimi in sladkimi in nekatere druge kulinarično presenečenje z vrtnicami, kot sestavino, kot sira z marmelado vrtnice in pito pistacije in vode vrtnic. "

Mmmm ... je pripravljena sedem različnih delikatese radi pogled in osvojiti nebo. Nekateri slano, kot prvotnih lososa in kumare sendviči ali skuto, redkev in ohrovt in jajčnih zvitkih Bresaola, zelo lahka. In druge sladkarije, kot dve torte, piškote maslo in hrustljavo rdečih sadežev.

mizica s kolački in piškoti

Med barvami, da je to čudovito hostesa okrašena svojo dnevno sobo pa je, seveda, roza, na paleti torto, ki se popolnoma ujema z vašim pohištva in tekstilnih dodatkov starinsko perilo, ki je oblečen v tabelo in zofe.

"Prav tako sem želel presenetiti svoje prijatelje in predstavlja dvojno oder za našo malico: v jedilnico, kjer sem pripraviti mizo v sredini, tako da so vsi dobili dobre hrane, urejen kot razkošen samopostrežni; in mala dvorana, okrašena si predstavlja sem bil angleški čaj sobo. " Cuca je storila vse, da razvajajo vse podrobnosti, tudi odstranili njegove osebne predmete iz polici v prostoru za okraševanje s starinskim tureens in vazo z Rosas-. In jih je skrbno izbral vseh dopolnilih -bandejas miza, posoda, jedilni pribor, vrči, ...- slaščičarne. Bil je tudi zasnoval kartonske škatle, tako da če kateri koli od njenih prijateljev želite, lahko kos pogače doma.

Galerija, 15 fotografije
OBROKI je nova "BRUNCH"

Vsakdo je na tem, da pridejo. Zato je čas, da se prižgejo sveče, da bi to piko na odru obarvane roza. Preden se odpravimo ven, smo še enkrat pogledal v jedilnico. Izgleda kot nekaj iz Jane Austen romana! Snack začne.