Niste navajeni na kamere? Vidi to poletje vas usposabljanje, ker vi in ​​vaša hiša se bodo mainstream. In tu imate večino večina poletje 2017 in, verjemite nam, da pasti.

poglej Mediteran

Zakaj iskati mediteranska misliš? Prav. Bela in modra. bele stene, belo-opran gradnja pohištvo, tekstil in podrobnosti v beli in modri barvi ... Kaj je modro? Dobra novica: vsi so vredni.

Semitoma modra fotelj v dnevni sobi z pobeljene stene

Pa ne samo živeti belo in modro mediteranski značaj. Torej to ne lahka, enostavna, naravnih materialov in, seveda, morskih podrobnosti.

In ko govorimo o blue ...

Ne samo s tekstilom lahko uporabite modro. To je tako popularen, da it barve vse, kar daje svež in umirjeno zrak v svojo hišo. Azulea deli, kot so vrata, omare, opažev, tramovi, podrobnosti ... Rezultati so spektakularen kot so te kuhinje.

rustikalna kuhinja v modrem

fresquíiiiiisimas preproge

Nedaleč od golih tleh. Kaj je rastlinski preproge, idealen za poletje, saj so kul, uravnavajo vlago (kot nalašč za plažo hiše) in so dobro opravil s.

bela soba z naravno preprogo vlaken, bel kavč z zelenimi blazine, leseni stoli z naslonjali za roke in izhodom na verandi

V zvezi s tem členom

Poletje 2017 trendi v prostem tekstila

to traja

Poletje 2017 trendi v prostem tekstila

Vendar pa obstaja več v vladavino vlaken ...

Ker ne morete uporabljati le v preproge. Naravna vlakna bo popoln kosov pohištva, dodatki, ki vam pomagajo organizirati (gajb, škatel, košar ...) in dekorativne podrobnosti.

In če si res želite, da zadnji zadnji, ponudbo za materiala. Bodite težko vlaken, ki so potisnjeni na rabo "mesto" opravili za dekoriranje hišo z veliko značaja. Slika za Brušenje vaš apetit ...

00455283

Vroče destinacije

ali Gozdni dni 02 OpenTentDecking

Kamp je v modi. Ampak ne bo strah. Ne neprijetno in gneča kampiranje že veste ... vendar pa vam daje edinstveno izkušnjo z vsako udobje, svetlobo, vodo, udobne postelje, intimnosti, se obrnite na čudovito naravo in edinstvene prostore. Vnesemo to poletje gremo &# 39; gampling&# 39;! Videli boste od vintage prikolic do razkošnih šotorov, drevesnih hišah, itd

Pantone toplote

Če modra ni barva vam je všeč ... imate veliko več možnosti, in ne boste verjeli, da je poletje, tako kot spomladi, je barvita eksplozija in 2017 ne bi mogla biti drugačna. Poletje paleta ima barve za vse okuse: obstajajo energična, živahna, svetla in sproščujoče, kot nalašč za nižjo hitrost, ko telo zahteva zaslužen spanec al fresco. Ta rumena je ena od njih, vendar pa obstaja veliko več!

Podrobni zunanji kavč blazine in rumena plaid, siva in bela blazina, hidravlični tla pladenj in plantas_433263

In zraven najbolj živahnih barv, obstaja še ena zelo kul in trendovska razpon: sladkarije barve. Pastelne barve z velikimi odmerki bela, zaradi česar so svetle in sveže. Jasna, gladka in sveža trend, so pustili prostor za otroke -in ki se je začela barvanje reinar- celo hišo daje vintage zrak.

Semitoma prigrizek miza v exterior_410907

Toda pozor, ne spadajo v past sum, da so le otroci prijazni. Dejstvo je, da so kot nalašč za barve brizganjem (in manjših odmerkov nežnosti) po vsej hiši. Druga točka v njeno korist? Ali utrujeni, ker so zelo nevtralne tone, ali gre iz mode

Zunaj uživati ​​na soncu in luni

Sonce, vendar pod pokrovom. Pergole, izbira materiala, ki ste jih izbrali, so nujna za poletne hiše. In ne potrebujete veliko vrt, da imamo eno. Dejstvo je, da so ločljiva od 200 x 200 cm, čeprav fiksni običajno merijo od 300 x 300 cm. Ali ti ukrepi ne ujemajo? Lahko vedno načrtovati tako, prilagajanje centimeter potrebam vašega teraso ali vrt. Tukaj imate idejo Bougainvillea streho je, ampak če daš klik odkriti še veliko več.

00389595

Čeprav včasih najpreprostejši kotu je najbolj očarljivo in pergola lahko preprosto trte ali drevo z dolgimi vejami ali senci notranjega dvorišča ...

To je stvar izbire udobna, lahka in tekstilni kosi Obkrožite se z rastlinami, da se boste počutili v svojem raju. Modna muha, je to, nikoli, nikoli ne zgodi.