Na žalost nimamo čarobne palice, da bi dobili od nič več metrov doma. Ampak z dobrimi idejami in malo iznajdljivosti lahko raztezajo ... skoraj kot da bi s čarovnijo. Je prvi korak? Vzemite trak ukrep In ali številke! Ukrep vsak kotiček, votel ali prosti presek stene in m2 neizkoriščene točk, ki jih najdete doma. Če imate med 1 in 3 m2 in željo, da ga uporabi, da je prostor doslej neizkoriščen, zagotovo med temi sedem predlogov najti dobre ideje, ki jih lahko izvajajo. Počutiš všeč? ... če imajo lahko vse!

Samo 1 M2

Ustvari omaro med stebri

00366856b

Vrzel 1 m široka in 30 cm dovolj globoko za zmago omaro v kuhinji. Misli, kaj zaseda večino so jedi, ki so med 25 in 28 cm v premeru. V tem primeru je bilo načrtovano zgornjo izložba za jedi, ki bi olajšal polnovre-, odprto kot Fulcrum osrednjem delu in omarico spodaj, za prte in postrežbo ali kot majhno shrambo.

Študija za vrati

00349120b

Tabela 100 x 40 cm, je več kot dovolj, da ustvarite prostor za študij ali pregled dokumentov. Tu smo uporabili prostor za vrati ustvariti priročno velikost namizja in luč: je sestavljen iz police kot mizo in komodo, ki pa služi kot nosilno površino police. In vse, v najmanjšem prostoru.

V 2 M2

Polna dvorana v vdolbino

00400067b
Pleskar Paz Aguilar González je postal prostor 2 m2 med vhodom in dnevno sobo v polni dvorani. Mislil je, da vseh potreb, ki jih imajo, da vstopijo in zapustijo dom in: ogledalo, da vidite, da podvoji tudi svetloba; ena plitva omarica za shranjevanje predal od ključev do pisem in več prihodkov; in banka 100 x 40 cm, ki služi tudi za shranjevanje. In vse v samo 2 m2!

V zvezi s tem členom

Pohištvo po meri: več nalog, več metrov, več slog

Ali imate minipiso?

Pohištvo po meri: več nalog, več metrov, več slog

Pralni območje skrito v omari

00325924- (1) B

Kaseta pralni stroj, točilni za obešanje oblek omare za shranjevanje in odvod za zdravljenje madeže. Ta pralni območje, ki ga je zasnoval Javier Merediz, ima vse, kar potrebujete, da se ohrani popolno obleko. In najbolje, v samo 200 cm širine x 60 cm globoko (potrebno za točilne in naprav). Zložljiva vrata se skrivajo pred pogledom in so zelo praktična, ko je začela, ker ni preostali prostor v kuhinji.

Popoln shramba v kotu kuhinje

00340931b

Kotiček 200 x 100 cm, je prostor, ki je bil dodeljen ekipo Deulonder domače arhitekture ustvariti popolno shrambo. Ima bar visi (od klobas do kuhinjskih pripomočkov), police za konzerve in paketov, predali krpe in manjši, ter letvic škatle s kolesi na dnu, kot nalašč za najtežje. In vse v 30 cm globoki omari. Želel je moč!

SL 3 m2

Delovna miza v zadnji kavč

00375797b

Jeanette Trensig pleskar je ustvaril pisarniški prostori za rabo v prostoru med zadnji kavč in steno. Sestoji iz poglobljenim knjižnice, 100 x 40 cm -Perfect za računalniško, in tabela železo, zelo svetlo. Za dodajanje sedežev, ne da bi izgubili prostor, "urad" Na voljo je v kompletu z dvema Turki, ki so shranjeni pod mizo, ko ni v uporabi.

Kuhinja na sprednji 3 metre

00409141b

Ta kuhinja ima vse, kar potrebujete na steno le 3 linearnih metrov med dnevno sobo in jedilnico. področje voda, pečica in mikrovalovna pečica, kuhalna plošča, vgradni hladilnik in visoke omare. Mercedes Postigo pleskar, avtor reforme, je sprejela vrh in polico, da so vsakodnevne pripomočke s strani visela na palice. Preostali del pohištva je shranjena v zgornjih omare s steklenimi frontah z ujemanje barvne stene.