Tudi če je vaša kuhinja še nekaj metrov, obstaja nekaj dekorativne zvijač, kako ga spremeniti v svetlo in udoben prostor. To ni čarovnija, le stvar malo iznajdljivosti in dobre prakse. Ali vidite?

Galerija, 15 fotografije
15 In zelo lepo MAJHNE KITCHENS!

Distribuira rastlin

Dobra razporeditev, ki je prilagojen za vsako vrsto prostora, je ključnega pomena za pridobivanje največ iz kuhinjskega igre. obstajajo tri

V obliki črke L

Če podolgovate, razdeli v obliki črke L kuhinja je najboljša možnost, še posebej, če je zelo blizu. Včasih lahko pade v napačno enako bo na obeh straneh, vendar je prehod bo zelo majhna in je lahko ogromno. Če nimate druge izbire, kot da se zaposlujejo po drugi strani, glej, da ne boste prišli tam omare do stropa, da se prepreči tuneliranje.

Osnovni distribucije za majhno kuhinjo:

oblikovani "U"

Kuhinje razdeljen v obliki črke U peto idealen za kuhinje. Na eni strani stoji požarno cono, druga pa vodo in pustite slednja najbolj jasno točilne mogoče imeti udoben delovni prostor.

čajna kuhinja U

Ena stran

Če imate kuhinjo-dvorano ali integrirana v eno okolje skupaj z dnevno sobo in jedilnico je idealen kraj v eni steni, izkoriščajo dolgo. Če prostor dopušča, lahko postavite majhen gibljejo otok s kolesi, ki bo služil dodatno podporo in skladiščenja, saj obstaja veliko modelov z omare, predale in police. Želite več idej? Ne zamudite te male superprácticas spletu in kuhinje.

Izkoristite luči

Če lahko ustvarite okna ali izležejo, da naj v luči, da to storite! Počutili se boste bolj udobno v njej in se izognili je videti kot majhen jamo.

Odprti prostor

Druga možnost je, da se ustvari odprto jedilnico in dnevno sobo. Na ta način boste dobili bolj občutek prostora in si bo ustvaril prostor deliti s svojo družino in prijatelji. Če izberete to možnost namig: izbrati najbolj močan in tih možnem kapuco.

Bela, vaša barva

Ne rečem, da je belo maščobe? Za vašo kuhinjo, da širina je vizualno bolj, čeprav ti bo dobro. Uporabite ga lahko na stenah, v omarah in celo na tleh. Kuhinje prazne so precej svetlejši.

V zvezi s tem členom

20 kuhinj v belem: svetloba, prostor in sredstva za nego

Bela in sijoča

20 kuhinj v belem: svetloba, prostor in sredstva za nego

Steklo, za svoje stvari

Uporabite ga v vratih in v omare, še posebej tistih, ki vodijo na jedi, steklovine ali skodelice. Kozarec bo minilo, ne le lahka, vendar tudi odraža in okrepiti.

opušča pisarno

Ob sedež je zelo priročno, ko pa prizanesel ni m je lahko bolj ovira. Če jo želite zamenjati, lahko zgradite majhno zajtrk bar v istem pultu ali ustvarite majhno zasilno pisarno z mizo in zložljivi stoli.

Galerija, 15 fotografije
15 In zelo lepo MAJHNE KITCHENS!

Želite več idej? V galeriji boste našli 15 kuhinj, ki jim je uspelo super, da bi povečali prostor. To je seznanjen z vsemi triki, ki so strokovnjaki, ki se uporabljajo notranje oblikovalce, da bi več širino, več svetlobe in da morje je posledica prakse.