Otok, vendar se zavzema prostor, je odličen kraj za pripravo hrane, dobili veliko prostora za shranjevanje ali za uporabo kot pisarno. Ali vse tri hkrati. Tu povemo podrobno vse razloge, da naj otok je velik uspeh, bodisi v veliko kuhinjo in majhen. V galeriji boste našli 14 primerov, ki vam bodo všeč in vse, kar morate vedeti, da izberete popoln otok.

V prostornih kuhinjah

Boste pridobili delovno površino, kjer pripravo udobje hrane. Zato je koristno, da se vključi majhen umivalnik, kjer si opere zelenjavo, in les, kjer rez, ne da bi poškodovali delovno površino. Če je vaš otok je dovolj velika, da lahko celo namestite na področje kuhanja in aparat.

Kuhinja z otokom in Corian točilne siva

Pripisuje pisarni otok območja: izogibajte se prevoz na delo v dnevnih obrokov. Druga možnost je, da poiščete pisarno v bližini otoka, in uskladiti prehod z dajanjem konzolni območje zajtrk na otok ukloniti pisarni.

V majhnih kuhinjah

V kratkem bomo lahko uživali otok, ki se razteza na delovno površino in izpolnjevanje dolžnosti urada, če je ni mogoče ustvariti ločeno jedilnico.

Priročna in udobna

Tako, da je otok je udoben, pustite približno 90 cm proste, da se omogoči enostavno odpiranje predalov in ustvariti območje za dovolj velik korak.

Galerija, 14 fotografije
14 zelo praktične KUHINJA OTOKI

zajtrk bar

Najlažji način, da zaslužite bar zajtrk ali hitro hrano, je, da naj konzolni števec na enem koncu in ga dopolniti z dvema stranema.

Izkoristite

Eden od načinov, da večina otoka je oblikovati s predali, police in omare, ki omogočajo množijo skladiščne zmogljivosti.

To ni težko

Za lažji vizualni težo, jo lahko prekriti z belo, les ali Silestone, npr.