Če želite zapustiti nakupovalne torbe na števec, morate komolec razveljavi sokovnik in toaster. Da bi ugotovili, da je pot, ki jih vodijo v zadnji omari, se vedno končajo s spačeno ramo. Kuhate, dva sta vedno množice ... Jasno je. trpite "minicocinitis". Toda tiho pozdraviti. Tukaj imate 10 tablet (in nekaj več v obliki slik), zaradi velike majhne kuhinje.

siva kuhinja, ločene nizke stene in okna plošče. hidravlični nadstropje 00442993

1. Dajatve pred začetkom ...

Prva vaja: Tira (prodati ali dati proč), kar jih ne uporabljate. Druga vaja: Poglej vaši kuhinji. Ste bili s sliko? Nato ga izbrisati. Da bi bolje organizirati kuhinjo in ste pridobili prostor od 0. tretje vaje: Opišite, kako je vaš dan v kuhinji; Samo odgovor na vaše potrebe dobite idealno kuhinjo. Potreba primere? Nekatere jedi vsak dan in ne potrebuje preveč shramba, kuhinja Nekaj ​​vikend za cel teden in potrebuje tisoč Tupperware in veliko zamrznitve, itd Kaj je tvoj primer?

2. Ena je dovolj

Govorimo o ponorih. V mini kuhinjo, ki ima dva skoraj skoraj greh. Ostani z enim in velike, do 50 x 40 cm. Boste pridobili nasprotni prostor, kar pomeni, delate z veliko več udobja.

Odprta kuhinja z barom in blato skladu 00429287

3. Zbogom omare, zbogom lumbago

Če zamenjate omare pod kuhališča popolnoma izmenljivi predali, boste videli vse, kar je na kratko straže in bo ulov prvi, ne da bi slepo udarila nazaj na omaro. A predal 120 cm namesto dveh 60 cm vam omogoča, da shranite več in bolje, in bo stalo manj, ker si le, da bi luknjo.

4. Kaj se dogaja?

Namestite okna, ne vizualno zapolniti. O omare z zgibnimi vrati navzgor; ste pozabili narediti limbo pod odprtimi vrati, da se prepreči udarec in videli tudi vse, kar je varovala. Še posebej, če so police steklo omaro, saj ne boste več videli tudi tisto, kar ostaja na dnu zadnje police. In še ena ideja: če je višina mu omogoča, da dve ravni omare in najvišjo ohranja porabi najmanj (lonec juhe božič, raclette, fondue, itd).

Galerija, 10 fotografije
10 cool IDEJE za kuhinje LIVE

5. Priznaj: tvoje niso žongliranje

Nope. In morajo biti. To pomeni, da ne bi bilo treba odpreti omaro in se hranijo v Tupperware pet strani s pokrovčki v bilanci pa boste dobili, ki vas zanima. Če želite to narediti, idealno je, da so omare posebej za njih. Prostori, kjer nimajo na kup, ampak prihrani veliko. Za vrati, v kotu, v izmenljivi modul ... 20 cm globoko z notranjimi policami bo organizirala brez zlaganja. Ali lahko uporabite ta prostor kot shramba.

Obloženi hladilnik in pohištvo za shranjevanje in mikrovalovno zavetje 00412981

6. panela in dobiček metrov

Kontinuiteta materialov ustvarja občutek prostornosti. Če panelas naprave z enakim materialom na sprednji strani vaše omare dobiš ostalo neopaženo in vizualni učinek kuhinje bo bolj čist in prostoren.

7. Naprave XS

  • Požari. Pomisli: dve požari imajo več kot dovolj za dneva v dan. In boste pridobili 30 cm točilne.
  • Campana. Vgradne strop zasedajo 0, in teleskopsko, ki so skriti pod omaro, vam omogočajo, da bo na vrhu.
  • Oven-mikro. Pomislite ima mikrovalovno pečico namesto dveh ločenih delov, ali mini peč 45 cm visok namesto običajnih 60 cm. Boste pridobili 20 cm za varčevanje.
  • Pomivalni stroj. Z 45 cm lahko pomivanje posode do 6 oseb, po vsakem obroku.
  • Hladilnik. Za prostore kot minis je hlajen predalov undercounter (120 litrov).

8. Corners pomoč

V mini kuhinjo, vogali niso zanemarljivi. Zakaj zapravljajo dragocene 10-15 cm? Namestite vrtljivi in ​​popolna odstranitev Rinconeros omare. Ampak, da bi se izognili Crouch jih pogosto uporabljajo za to, kar se vam ne dnevno uporabljati kot nadomestek smeti vrečke, plastični ovoj, itd

9. viseče palice

Od pribora za kuhanje dodatki za umivalnik ali začimbe. Z rešetkami na okensko polico v kuhinji imate vse pri roki in bo brezplačno števec.

kuhinja s stekleno steno in sosednjo pisarno 00412896

10. "velika" steklena vrata

Super, ker so dobili vaši kuhinji videti veliko bolj zračen kot je. In če so drsna, še bolje. Boste izkoristili do 1 m2 več v kuhinji. izberite z zapiranjem upočasnila, da bi se izognili nevarnim udarce.

Galerija, 10 fotografije
10 cool IDEJE za kuhinje LIVE

Vstopi v galerijo in si lahko ogledate rezultat vsega tega (in še veliko več) idej. Všeč vam bo.

Več veliko idej za celotno hišo

  • veliko idej stranišča pravi
  • veliko idej banket pravi
  • veliko idej spalnice pravi
  • veliko idej Greeters pravi