White je eden od favoritov v kuhinji. To je zelo svetla, vizualno širi prostor, združuje veliko lesa in nerjavečega jekla in oddaja čisto občutek. Če pa je vse! In ti trije kuhinje se dobro zavedajo, da je velika prednost, da se doseže takojšen uspeh. Ampak tudi oni imajo drugi asa v rokavu: Vrstni red. Z njihovo rešitev za shranjevanje in njene tisoč in ene ideje za varčevanje so nas premagali. Se vidimo?

Z veliko omarice

Pisarna z garderobo

Pomnoži shranjevanje je bil cilj ekipe Rotaeche & Santayana načrtovati to kuhinjo "U" boste videli v galeriji slik. V najširšem steno, steklo kabinet, približno 150 x 200 cm, skriva popolno čiščenje in pralnica. Svoja vrata, kaseta in zavese, da skrivajo v notranjosti so harmonika, ki omogoča lažji dostop. Wall izpolnjuje okno osnovne omare in kuhanje območij in vode, ter zapiranje "U" Imate stolpcev pečice, posoda in kljuke za glazirane omare. Vse v minimalnem prostoru. Vnesite galerijo, če želite videti več tega kuhinje.

Prostor za vse

Kuhinja z kaseta stene bele lame

Vzporedna distribucija tej kuhinji Deulonder arhitektura ukroti boste našli v galeriji, olajša delo. Z oknom, kuhinja s pečico, Teppan Yaki žar in je obdan s predali za posodo in ponve imajo okoli. Hkrati je področje voda je zelo jasno in amplitude, da je odprt za pisarno s stekleno steno. In v navpičnih policah območje levo izpostavljene dnevne posoda in bulkier. Bela, protagonist v kuhinji, izstopa še bolj v nasprotju s črnim granit točilne (podobno kot pri Naturamia) in mizarstvu. Poleg tega so v galeriji.

Otok, več uporabe

Kuhinja z otokom in del hidravlične talne ploščice

Srce tej kuhinji boste videli v galeriji, je na svojem otoku. Nahaja se v središču prostora, je na eni strani praktično delovni prostor s predali in predali za shranjevanje vseh vrst pripomočkov s kuhalnega polja, in na drugi strani, njegova marmorja točilne razteza kot bar zajtrk. Prav tako je izkoristil v prostor ob oknu z dvema oknoma: ena odprta za zajtrk in druge koristne zaprta za gospodinjstva. Če želite dodati toplino v kuhinji, okrašena v beli barvi, so združili svoje lakiranje z lesenimi opreme in pohištva vlaken. Gre za projekt Deulonder arhitekturo domestica. Če želite videti več, pojdite v galerijo.