Če bo vsak ljubitelj kuhanja prosi za vašo sanjsko kuhinjo, si verjetno predstavljate kaj takega. Z veliko točilne delati brez zožitve, praksa sredinski otok in veliko omar za shranjevanje vsega. In, če ima kaj to kuhinjo je, da je udoben za kuhanje. Zakaj? Ker vse ima svoje mesto, in ker je vse na dosegu roke v predale, omare, odprtih policah ali palic iz katere visi tisoč in eno pripomočke.

Galerija, 8 fotografije
DRŽAVA KUHINJA V MESTU

Vintage zraka

"Izbira aparatov, zlasti peči in zvon, ki imajo močno vintage estetiko, je bil začetek vsega," se spominja Lluïsa Deulonder in Chone od Sotilla za Deulonder arhitekturo domestica. Ta kuhinja je bila vaša stava za zadnji izdaji Casa Decor Madridu in je želel, da bi to tradicionalno zrak, ki se sklicuje na kuhinje prej, vendar ne smemo pozabiti na potrebe današnjih kuhinj.

V zvezi s tem členom

9 Zelo tople kuhinje z lesenim pohištvom

nikoli ne

9 Zelo tople kuhinje z lesenim pohištvom

british podrobnosti

"Mi je navdušen, da se vrnete les za pohištvo in izberite hrast z starega zdravljenja", ki pa topla, je zelo aktualna. Drugi materiali so prav tako zgleduje po starih poljskih kuhinj, kot stenske obloge, bela keramika na polico in lesa na vrhu, z veliko vodoravno lamelami bele barve. Ali umivalnik, ki je velik kos keramike, zelo "britanski".

Galerija, 8 fotografije
DRŽAVA KUHINJA V MESTU