Kaj ste izbrali: dve majhni zofe ali eno v L? Morate storiti brez mizice? In sedeži? Ali ste popolnoma potrjeni intenzivne barve? Vsi z nekaj metrov predstavljajo dodaten izziv za dekor. Tu so ideje za vas, da umik iz teh majhnih prostorih in prostorih, kjer zapuščenih postati sproščujoče trenutke.

Pisane beanbags Lounge

Kakšno pohištvo izbrati?

Tvoja soba je majhna, ne pomeni, da morate poenostavljam ali odreči pohištvo kot klubska mizica ali v knjižnici. Ja, poglej za kose, ki se prilegajo tistih nekaj metrov in zasedajo najmanj. Na primer, namesto da bi dajanje močno tabelo, izberite eno ali več svetlobe, lahko tudi enostavno preselili, če je potrebno, ali droben del, ki povečuje občutek višine, zato o prostornosti.

Galerija, 30 fotografije
30 malih in udobnih salonih

Ko vsestranskost ni presežek metrov tudi plus: je otomanski s prostorom za shranjevanje bajoventana komoda, stolček, ki se lahko uporablja kot stranski mizi ... Obstaja veliko možnosti.

Bivalni prostor s knjižnico kot v vdolbino kamina

Kot pohištva ali umetnine so med favoriti naših notranjih oblikovalcev in dekoraterje, in tudi, da bi milimeter prostora na voljo, dajejo pridih "Dogovorili obleka" edinstvena na kateri koli prostor. Čeprav je dražji od drugega pohištva, je vredno vlagati v njih, če je prostor zelo majhen in potrebujete prostor za shranjevanje.

Zavaja oko

Pravijo, da je v nekaj obleke, bele maščobe. No, saj imamo radi, da se pozitivno stran stvari, mi je ga uporabi za zrediti v dnevno sobo! Bele stene tako vizualno razširiti, kar odraža svetlobo. Zavese (tanjši bolje), pohištvo ali preproge je preveč.

Toda poleg našega ljubljenega barvi (služijo tudi druge odtenke, kot so pesek, bež ali sivo same claritos) elementov v materialih z lakiranih konča, ogledala ali steklo tudi pomnožimo svetlobo.

V zvezi s tem členom

50 triki zelo & quot; pro & quot; imeti večjo sobo

ideje Expert

50 trikov zelo "pro" imeti večjo sobo

Ti in še veliko drugih vprašanj, ki jih lahko naredite, so odgovor na to posebno, če smo izbrali 30 učilnic, ki se jim ne prihranila metrov, vendar še vedno uspelo prostor videti večji in bolj udobno kot salonih XL . Ne zamudite koli od njih. Boste našli dobre rešitve, ki jih lahko uporabite v vašem domu in bi metrov, ne da premakniti opeko.

Galerija, 30 fotografije
30 malih in udobnih salonih