Dnevna soba je prostor, kjer smo preživeli več časa doma, bodisi v družini, s prijatelji, ki uživajo dobro knjigo ali film. Ali pa preprosto opustitev užitek Dolce daleč niente. To je kraj, kjer, predvsem pa želimo, da se počutijo na enostavnost.

salón_sofás in fotelji

Zato je pomembno, da okrasite in obnoviti z majhnimi podrobnostmi, ki posredujejo veselje in optimizem. In nič ne dobi boljše od notami barve. In to v rekordnem času. Toda kakšne barve ali barve izbrati? In kako dodati? Te 15 sob izstopa, ker je vse poteze ali celo širše kapi, različnih barv.

V zvezi s tem členom

Zdravnik Barva: odtenki zdraviti brez recepta

Deco zdravo

Zdravnik Barva: odtenki zdraviti brez recepta

Pridejo v roza, modro, v zelenem, jagode in čokolada, pastel, v lila, v sivi ... Veliko možnosti za vas, da izberete tistega, ki vam je všeč. Ključ, dobili te poteze so poštena, tako da barva ne posega mrk in dekoracijo.

Dodate lahko barvo v vašo dnevno sobo z enim od večjih kosov, kot je kavč, preprosto dodate zapiske barve z blazine in rože, in lahko celo barve barve sten na kontrastna z dodatki. Obstajajo neskončne možnosti, da izpolnite svojo dnevno sobo. Naučite se igrati z barvami in išče veselje, kar potrebujete. Poglejte v galeriji!

Galerija, 15 fotografije
15 dvorane z brizgalno (desno) Barva