Operacija bikini je tudi naš dom. To je dal v vrhunski formi, da bomo lahko uživali v poletje (in tople temperature) rit. Če cenimo invalidskih teksture, ki Udobno se namestite na kavču, ko je vročina naredi nastop v najbolj mrzlih mesecih leta, iščemo nasprotno: materiali, barve in zanimive dodatke, ki pomagajo nižje temperature okolice. To ne gre tako velike spremembe ali postaviti na glavo, ampak z majhnimi ukrepi, da naš življenjski več združljiva s poletno tla.

barve "ledeno učinek"

Bela, modra, zelena, mehke pastelne barve ... So stene, tekstil ali dodatki, imajo ledeno veljati takoj kul.

bela dnevna soba z okni na zunanji strani in podrobnosti o azul_ 00346908

Če so vaši dnevni sobi stene bele, imate veliko živine, saj bo s nekaj podrobnosti zadostuje za dihanje pogled bolj uglašeni s to vročo sezono. Če ne, in še toplo barve sten, lahko naredite svoj vizualno temperature s kristalno poudarki, in belo tekstilno tovarno ali dogovor cvet. Upoštevajte, da so zelena, bela in otopeli odtenki roza, bledo modrikasto škrlatno ali rumeno jamstvo svežine brez polnjenja barva odvečno salon.

Galerija, 28 fotografije
DELOVANJE POLETJE! VAŠA SOBA COOL in se zavarujete pred vročino

naravni tekstil, zagotovljena svežina

So varna stava, ampak poleti, bolj. In za razliko od sintetičnih vlaken, naravni so dihanje, pomembna kakovost, ko vročina. Koliko znižati odstotek sintetičnega hladilnika vam bo.

Prazen prostor z lesenimi tramovi in ​​s pogledom na vrt

So zelo praktična možnost za liste (izognili na vseh stroškov med poletno posteljnino z visokim odstotkom sintetična, opazite počitek) in zajema kavč, še posebej, če je oblazinjenje zelo zima. To je enostavno in ekonomično rešitev za preoblikovanje svoj kavč v svetlo poletno različico.

V zvezi s tem členom

Kaj trajalo? Naravna vlakna

Chic in naravna

Kaj trajalo? Naravna vlakna

Rastlinska vlakna: uporaba in zloraba

Ali v kosih pohištva, kot puder, stoli in naslanjači, kot je dopolnil, od preprog do košare ali dekorativne pladnje, naravna vlakna so v modi in dajejo svež plus, medtem ko je prijeten in topel. Sprememba volna preproga dolgodlaka konoplja je jamstvo za svežino napolniti enkrat na naravno in ekološko zraka v vaš dom. Nasvet: izberite to mešati z bombažem ali perilo, da zaslužite več gladko.

Lahka vendar kul

Poletje prihaja in sonce in svetloba, idolised v preostalem delu leta so skoraj Manhattan Melodrama. Kolikokrat smo se zaprli v hišo do tesen, da iz žarek sonca? Infinitas. In potem pride mesec oktober in boga Ra prosim, ne pozabite, da obiščete naš dom na čas ...

Bivalni prostor z zofe in bele ogledov verandi

Niti preveč niti preveč plešast. Če ste srečne tiste, ki jih uživajo naravno rodila doma, vam ni treba, da se zaklenete v poletnih mesecih, kot grof Drakula sam se je preselil v živo z vami. Oceni stava na dvojne zavese, ki filtrirajo vstop na soncu, ne da bi dobili temno. Ali pa, če ste v stanovanje poleti, nekateri polkna so vedno pametno potezo: So dekorativni in lahko ureja vstop jasnosti, kot je potrebno. Druga dobra možnost je, da namestite tendo ali rolete Športa je. To so rešitve, ki vam omogočajo, da nadzorujejo prehod svetlobe, ne da odreči.

Galerija, 28 fotografije
DELOVANJE POLETJE! VAŠA SOBA COOL in se zavarujete pred vročino

Ste pripravljeni na poletno obratovanje? Navdih v tej galeriji, kjer boste našli sob vseh stilov, od rustikalna v urbanih in plaže, in dobrih idej, da osvežimo tvoje.