Ali mislite, da bi združitev dveh Luis XVI stole, dve mize masivnega hrasta, ratana naslanjač s pručko, kmečko konzolo in starinsko ogledalo z zlato leaf okvirja? Odgovor je pritrdilen. In, kot je prikazano v tej dvorani. Da bi to dosegli, so lastniki te hiše, starinsko ljubitelji in ponovno uporabo predmetov Splosne pametno, da ne spodbujajo neodgovorno prakso potrošnje, poslikane žarke in belo knjižnico in svetlo sive stene. Zaradi teh tonov, ki se širijo v prostor vizualno, različnih stilov pohištva in bivalnem prostoru sobivajo tudi pridobila na jasnosti, lahkotnost in toplino.

Drug izziv lastnikov je bilo, da bi ta prostor za udobno bivanje za svoje otroke. Zato je bilo pohištvo razdeli tako, da ne ovira prehod, da se jim prostor in zrak, da mala in dva velika, overstuffed zofe in popolnoma odstranljivimi pokrovi so se odločili, da spodbujajo igro in uživanje njihovih otrok.

In ti? Bi si upal pustiti vaši otroci igrajo v tej lepi sobi? Ali ste spremenili dekor vaše hiše za njih? Povejte nam svoje zgodbe v komentarjih.