V kopalnici, v kotu spalnice ali celo v prehodu, lahko namestite garderobo. Vi ne potrebujete poseben prostor, da uživajo eno. Tukaj je nekaj idej, kako jo ustvariti.

A velika prednja omare v kopalnici

Če imate kopalnico s 3 m široka, jo lahko vključite v kopalnico s prelivom. Izkoristite podolgovatega tlorisa, da nameravajo v omari steno na steno vzporedno na stranišče. Upoštevajte, da je dno omare 60 cm spredaj in mora imeti več kot 120 cm: za odpiranje vrat, gredo in obleke, plus vse potrebne elemente za prostor, kopalnico.

Pri načrtovanju svojo notranjost, najprej analizira svoje obleke. Če prevladujejo srajce in jakne, boste potrebovali več barov, če imate več majice ali puloverje. Na splošno je bolje, da ima kot podvojila obešanje oblačil: oblačila in Zgrčiti zasedajo manj. Poleg tega so palice so cenejši od polic. Izračuna luknje odvisno od višine oblačil in dal hidravlične palice za uporabo v celoti višino.

Integriran v konstrukcijo stene

Izkoriščanje s predelno steno in jo spremeniti v omari, je lažje, kot se zdi. Samo pusti votle eno stran in izračun ozadje, kar potrebujete. Če boste porabili zložiti obleko, bo zadostovalo za 40 cm, kar bo zmanjšalo velikost particije. Načrtovati notranjo organizacijo odloči, da bo prednost police in samo, da je srednji trak predalov. Razdelite širino omare v štirih organih. Upoštevajte, da ste samo zloži obleke s policami, ki imajo višino približno 30 cm, če pa želite shraniti več velikih predmetov po ocenah približno 60 cm. Lahko zamenjate tudi vrata, ki jih zavese, zmanjšanje proračuna omari.