Ko ne bomo imeli dobro načrtovano prostora za shranjevanje oblačil in dodatkov, nato pa smo začeli v disperzijo. Tj omaro tukaj, udoben tam, čevljar pohištva na hodniku A Šifonjer za mala oblačila ... In vsi smo dobili, je preživela dan stran na strani sobe ali hiše iščejo oblačila oblačiti v različnih krajih.

Poenostavite svoje življenje: Vse na enem mestu

Najbolje je, da skupine vseh oblačil in dodatkov in jih na enem mestu. Če nimate rezervno sobo ali omaro, kjer bi postavili odprt, izberite veliko omaro.

Mira (in ukrepi), dvakrat, če ste fit predalnik ali omaro

Prvič, zdi idealen prostor. Ali mislite, da ni prostora? Čeprav ti ukrepi spalnica stene, kjer je zdaj samo en salon ali tabela, preoblikuje, da je prazna ali polna junk prostora, pripelje do oltarja širina ... Morda ste spregledali vogali primeren, da postane vaš preliv.

Če se boste odločili za omaro ...

Veliko krat smo padli v napako izbire manjši in manj udoben, da ne zasede celotno dolžino in višino viseče omarice. Ampak, za razmislek, ali ne bi bilo bolje, uporaba vseh ta prostor? Če izberete omaro po meri in nevtralna oblika pa bo v celoti integrirana, skoraj tako, kot če bi šlo za garderobo, in boste imeli dovolj prostora.

¿Krilnih in drsnih vrat?

Izberite tečajih ali drsna vrata, je odvisno od prostora, ki ga imajo med omaro in drugega pohištva, kot so postelje. Če je premajhen, bodo drsna vrata bolj udobno. Ampak, če imate dovolj prostora bo gugalnica omogočajo lahek dostop do vsakega modula.

blagoslovljen dvorana

Imate širok koridor? No, potem pa sem rekel zbogom na problematiko pomanjkanja prostora. Čeprav se zdi, da se utopi to območje korak z dajanjem omaro pa je gotovo, da bo treba pridobiti udobje in mir, in se uporablja, da imajo ta kabinet v nekaj dneh. In bolj ko boste videli, kako praktično je vas! Posteljnina, brisače, drugo sezono ... lahko shranite vse.

Doorless omaro ...!

Prednosti odprte omare brez vrat ali brez nazaj, je, da je veliko cenejši. Prizadetost je, da bo veliko bolj previden z namenom in vse postavke se bodo bolj izpostavljeni.

Galerija, 10 fotografije
10 UČINKOVITA apretura

V galeriji boste našli deset primerov, da vas navdihujejo in končno izpolnila eno od svojih sanj: da imajo garderobo ali velikansko omaro, kjer imajo vse svoje obleke in dodatki, da bi, in se nahajajo na enem mestu. Ne obupajte prehitro, morda ja zahteva dispongas prostor, vendar jih še niso zaznali.