Kolikokrat smo slišali, da je dvorana kralj v hiši? In kaj je v spalnico? Ali glavno vlogo ne zasluži? "No, ja, ampak soba je za spanje". Ja ... in ne! Potreba po vključitvi kopalnico, bralni kotiček ali celo majhna zasebna.

Galleried spalnica in bivalni prostor

Vsestranski spati in druženje. Kdo pravi, da je spalnica za spanje? Če imate prostor, zakaj ne uporabljajo za ustvarjanje zasebno sobo? Tu je pleskar Emma Masana dodeljena galerijo za ta namen. Če želite to narediti, je bilo dovolj, z nekaj stolov in podporo za kavo mizo.

Če imate potrebne metrov, ne zapravljajte in izkoristite jih z dobrimi rešitvami, ki vam omogočajo, da razbremeniti dnevno sobo in ostale prostore v hiši in v zameno lahko damo več življenja podnevi nočnega nadvse sobi.

V zvezi s tem členom

20. srečanje navdih

SE ZGODI, SE ZGODI ...

20. srečanje navdih

Toda ne samo, da je za izkoriščanje potenciala spalnici, pa tudi pozabiti, da je bivanje "zasebno", Skriti od ostalega izgleda, in razvajajo vaše dekor, kot če bi bili bivalni prostor. Ali se vam ne zaslužim? S tem celovito fotogalerijo smo želeli, da bi mu zasluženo vodilno vlogo v spalnico. In zbogom, da bo igralec! Vi ste se nam pridružili v tej priložnost?