Majice, krila, puloverji, obleke ... Obkladek naj odraža vaš stil in način življenja. Tukaj boste našli ideje, da je načrt podrobno.

Poglej za najboljšo distribucijo: prostor, glede na to,

Prostor, ki ohranja svoje osebne predmete morajo biti zasnovan tako, da vaše slike. Bistveno je, da ustreza vašim obleke, ampak tudi razpoložljivi prostor. In oblika in velikost obrata določiti njegovo distribucijo. V pravokotne ali kvadratne bivanje organizirati vzporedno ali "L", uporabi kot stene. V majhnih prostorih, omare voljo na spletu, in če je velika, nariše walk-in "U", izkorišča svoje obodu in ki daje osrednji otok.

Galerija, 5 fotografije
Preliv za vsak življenjski slog

dobro integrirani omare

Če imate omaro z vrati, barve jim enake barve kot stene. Ti bodo lažje in vizualno razširiti prostor.

¿Formalne ali športna oblačila? Študija vaše garderobe

Če nosite športna oblačila potrebujejo več prostora za zložene obleke visijo. In obratno, če ustreza, od ponedeljka do petka, boste morali rezervirati več prostora za obešalnike z obleke in srajce ... Naredite oceno: 60% prostora za obešalnike in police 40% je dobro ravnotežje, vendar je to odvisno vaših aplikacij. Nato razdeli preliv na treh ravneh. Ena superior (dva metra do stropa) za shranjevanje sezonskih oblačil off. Bolj dostopna rednih oblačil in manjši, približno 70-80 cm, v katerem mesto predali vmesni trak okoli 120 cm, čevljarji ...

Integrirana preliv v kopalnici

Idealen prostor za vsako oblačilo

1. Za zložene obleke. Predali, police ali odstranljive pladnji bo olajšala dostop do oblačil. Idealno bi bilo, vsaka polica ali predal merjenje visoke od 35 do 45 cm.

2. Kratka ali dolga oblačila. Višina palic za kratka oblačila je dolga 90 cm in 150 cm oblačila.

3. spodnje območje. Idealno, da se čevljarjev, klasifikatorjev nizke predale ali praktično odstranljivo in teleskopski hlače.

4. Zone, da visi. Design modul 1 m širok s obešalnik vrat. Hidravlične naprave so primerni za znižanje previsokih.

Če si želite ogledati ali ne? Iščem najcenejšo varianto

Če imate proračun, načrtovanje garderobo brez vrat; Poleg tega, da vam prihrani prostor restarás jih ne odpre. S krilnimi vrati, morate izračunati 70 cm za odpiranje in drugega meter, da vam spremeni. Če imate steklena vrata bo zasvetila in odsevajo svetlobo, vendar pa bo dražje. Moduli police in predale so dražji od enojnih viseče modulov (modul 120 cm stala 370 € če stojala ali 210 € z bar). Odprta s petimi moduli 120 cm in 60 cm prelivom lahko stane od 2300 2.500 €.

podrobnosti štejejo

1. Mala draguljarjev. To je popoln pripomoček, ki vam omogoča shranjevanje tajnih nakit in dragocene podatke.

2. osvetlitev. Uporaba svetlobe blizu naravne in tople svetlobe svetilke za osvetljevanje police dobro oblečene in ponoči temperature.

3. Predali z delilnikov. Izkoristite škatle ali predali razvrščevalce da skupina in razkrivalo kot majhen kot šali, pasovi ...

4. Authentic udobje. Največji privilegij je, da prejme naravno svetlobo. Potem rezervirati prostor za sedenje CalzArte, zagotoviti dobro temperaturo in dodaja preprogo.