Dvorana je eden najpomembnejših prostorov v hiši. Naj velemesta obstajajo številne rešitve morali okrasite. Poglej tej galeriji Greeters. Prepričani, da bi našli ideje za tvoje.

Danes smo vam nekaj nasvetov, da okrasite svojo dvorano in pokažite 12 zelo različnih sprejemnikov, tako v velikosti in obliki, ampak vsi z idejami, ki lahko zagotovo se uporabljajo doma.

Če imate zelo majhno dvorano

Bistveno je, da izberejo svetle barve in unifiques vse elemente (stene, streha, vrata, preproge, itd) v isti barvi. Tako boste pridobili jasnost in občutek prostornosti. Naj vhod jasno je tudi kritičen. Rešite svoje potrebe skladiščenja z enim kosom pohištva namesto z več pomočnikov. In je najboljša rešitev, da se osredotoči na dekoracijo na stenah. Dodate lahko toploto s poslikano Pleskanje tehniko papirja ali ogledalo.

Če želite klasično dvorano

Z urejeno načrta razdeljevanja. Postavite pohištva v sredini stene, kjer so počitek. Zaveza leseno pohištvo, oblazinjeno foteljev in ogledala z okvirji delal. Če obstaja več kosov ali slike, ki jih razdelili simetrično. Če imate radi dobro označeno slog, reinterpretirati trend je angleški stil z bolj sodobno perspektivo.

Če želite bolj moderno dvorano

Bottom line je "prenehali govoriti", da vaše stene. Izogibajte se uvaja velike elemente s samo dekorativne namene: bolje integrirane rešitve in funkcionalne kosov s čistimi linijami. Ja, to je bistveno, da izberejo materiale in dodatki z videzom vabi, da bi se izognili hladno izid. Zadnji okraski odločijo za novo belo-je siva in dodajte opombe barve za kontrast.

Za Rustika preddverja

V vikend naj bi vnos toplo. Da bi to dosegli, z uporabo naravnih materialov in obrtniški konča: bo vaš najboljši uvod. Les nikoli ne uspe, povrniti nosilci so klasična in kos almoneda, vedno vam bo dala slog, ki ga potrebujete. In piko: Okrasite z rastlinami in zeleno. To je bistvenega pomena v kmečkem vzdušju.

Poglej 12 prejemnikov v naši fotogaleriji.