Prvi ukrepi le 4 m2, druga in tretja 5,7 m2, 5,5 m2, ampak vsi trije imeli osnove, da bi jim udobno in ne zamudite ničesar. Ti ključni mini kopalnice je bil njegov tuš, ki najbolj poveča metrov, ne da bi posegali občutek prostornosti.

Vse v najmanjšem prostoru

majhna kopalnica v beli in sivi

Vstopi v galerijo in gledati to kopalnico. Videti je večje zaradi distribucije in izbiri materialov. Prhanje prednost celotno širino in neodvisno s pregrado brez profilov. Poleg tega, WC je za steno, ki ločuje in na drugi strani, dramatično povečuje na prostem je zelo lahka. Nasproti, knjižnica za shranjevanje kovine dodaja ne odšteje prostora in svetlobe. Beli ploščice, sive stene in keramične parket tudi druge njihove uspehe.

Premik iz tušem

Kopalnica z dvojnimi ponori in ploščice, ki posnema les

To je dobra ideja, da bi večjo širino do kopalnice, ne da bi razširili svoje metrov. V prostoru, ki ga standardni kopel, približno 80 x 180 cm zasedeno, imate jed zelo prostoren tuš. V drugi kopalnici, ki jo vidite v galeriji slik, tuš ima majhen naklon za shranjevanje možganov in ločena s steklom brez profilov je. Z tla in stene prevlečene s keramiko, ki posnema les, je zelo topla. Stranišče uporablja prostor pod oknom. Sestavljen je iz dveh debelih lesene police, dva ponorov in košare, da bi dobili vse, kar je v redu.

Dva majhna stene, ki ločujejo

Nizke stene, ki ločujejo kopalnico z umivalnikom in tušem vode

Po eni strani je nečimrnosti območje prho in na drugi strani, za zdravje. Porazdelitev tretji kopalnica boste videli v galeriji omogoča več ljudi k uporabi naenkrat. Dve nizke stene okoli 110 cm, ločenih prostorov ter jih izolirali vizualno. Tuš je dodal tudi s fiksnim steklom, ki omogoča svetlobo na stranišče. Bela in les okrasite ves prostor in tuš razlikuje le od ostalega s svojo bež preproge. Toplo in svetlo kombinacija za kopalnico z malo naravne svetlobe.

Galerija, 10 fotografije
Tri majhne kopalnice, vendar zelo popolna