Prehodni napadi včasih pojavijo kompulzivno red. Vendar manj pogosto, kot smo (in naš dom), smo želeli. Zato ne čakati na naslednjo in dal naročilo v kopalnici danes. Ti mali nasveti in veliko idej, ki vam bo pomagal ohraniti dnevno.

9 01-00413051B

Kopalnica kabinet je milosti merilno čisti logiki je najboljši zaveznik za shranjevanje in shranjevanje. Stene do stene, na tla, pihanega ali odprte ... Ključno je, da ostanete organizirani (izgleda ali ne). Košare in organizatorji predelkov so tu junaki borijo lopov kaos. Tisoč velikosti, oblik in materialov, ki ustrezajo vašim potrebam. Zasvojeni z jabones¿ ¿zbiralec posnetke in pribor za lase? Boste našli idealno velikost za vse!

Galerija, 10 fotografije
Vzpostavljanje ORDER kopeli

Čeprav je vintage stil je spet v modi, če želite opravljati nalog pozabi podstavek ponorov brez omarice. Ne samo, da bodo kratki predali in luknje, ampak tudi podporno ploskev. Če je to širok, preprečuje razpršijo svoje stvari znova brez rime ali razlog. Košare, pladnji in celo vlaken škatle so kot nalašč za organizacijo skupin higienskih izdelkov in opreme. Želite več nasvetov? Ne spreglejte galerije.