Ta stara kmečka hiša nestled v srcu Ampurdán ima dolgo zgodovino. Zgrajena v sedemnajstem stoletju služila kot kmečke hiše in je bila kasneje spremenjena v hotel s podeželja. Pred nekaj leti je bilo pridobljeno z njegovega trenutnega lastnika, ki se je vrnil, da se spremeni v ohišje, v čudoviti drugi dom.

Notranjost Pious Fuste in Francina Salom so bili odgovorni za dajanje to novo funkcijo o okoljih izredne širine, pustite nedotaknjena prvotni čar hiši.

Verandi je zajeto v kamniti fasadi in gosto Jasmines objemala lesene stebre, ki podpirajo streho. To je odličen kraj, da uživajo v lepotah regija ampurdanesa kotu. To se zbirajo in kul naenkrat, to je dva koraka od bazena in rahlo odišavljen zrak, ki ga aromatičnih rastlin, ki cvetijo vse leto diha. Stara lesena kavč luženje in klubska mizica rustikalna oblika sedežno površino. Jedilnica poletja, najmanj, daje kolonialno dotik, z okroglo mizo z lesenimi in ratana stoli za preprogo naravnih vlaken.

To stoletja staro kmečko priča tisoč in eno zgodbo. Zdaj, ko je skrbni dekoracijo projekt vrniti z klasičnih kosov, prvotni čar.

Kot? Pustite nam svoje mnenje in svoje nasvete v komentarjih tega članka!