Obstajajo hiše, ki imajo, da je ne sais quoi, ki jih naredi bolj šarmanten in tekoče let prehoda. In to je tisto, kar se dogaja v domu za notranji oblikovalec ribe Meritxell. Čeprav je bila reforma, ki nekaj časa nazaj, smo lahko tudi prepričani, da so stene še vedno vonj barve in pohištvo je skoraj nova. To je čarobno dobrega dela.

"Ko smo našli to stanovanje sem spoznal, da je to idealen kraj za poskusiti. Posvečam območje ustvariti svoj študij in drugega družinskega doma. Ampak pomembno je, da je moja hiša deluje tudi kot razstavni prostor, da pokažejo svoje delo in poučevanje dekorater pohištvo, ki mi je všeč, lahko vidite, se dotaknite in celo poskusite ". Da bi se to zgodilo, da je bilo, da stopijo na trdo sanacijskimi deli. "Ta hiša je arhitekturni zaklad, ki so izkoristili skoraj vse. Original letev stropi ali kaseta vrata in ročaji obnoviti previdno in na hodniku starih oboki izpostaviti štiri točke. Seveda, smo spremenili zemljo in mesto je spuščajo hrastov parket, "pojasnjuje Meritxell.

Galerija, 18 fotografije
DOM ZA NOTRANJE ZADEVE ... MERITXELL RIBÉ

In prostori? Naredil hiša vrti okoli treh skoraj palače sobe: dve sobi, ena z velikim kaminom in jedilnico, kjer placidly poteče vsak dan. Jedilnica tudi s kaminom, ki se nahaja v spektakularen, najsvetlejša stanovanj, pod svetilko ovalni sobi želja, med dvema bivalnih prostorov, s katerimi komunicira z zastekljenimi dvojnimi vrati. Neuradno salon, najpogosteje uporabljena družina, kjer se zberejo za gledanje filmov, prizna Meritxell.

Sedežno garnituro z raztegljivim in Stolček longue

Ampak otrokova soba je največji prostor v hiši: "Številni obiskovalci so presenečeni, ko vidijo majhne pogradi namesto dveh. Razlaga je preprosta: želel je ostati največji prostor za igranje".

Spalnico, pa je relativno majhen prostor "je več kot dovolj, pomembno je, da smo tiho in zasebno teraso za nas samo na odklop".

Galerija, 18 fotografije
DOM ZA NOTRANJE ZADEVE ... MERITXELL RIBÉ

Toda vse se spremeni Meritxell dom in dekor naredi odvisno od letnih časov. Danes je za našo zgodbo, so prostori napolnjeni s podrobnostmi, ki praznujejo prihod pomladi. "Mi smo vključeni tkanine in podrobnosti v bledo roza, mint zelena, slezenasto ... In mi je napolnila hišo naravnih šopke. Želel sem, da bi dobili najvišjo svežino in tudi naučiti klasično talno strukturo lahko lahek in nežen, «pravi nasmejan.

Uživajte v raziskovanju vsak kotiček te hiše in je seznanjen z vsemi triki in know-how Meritxell decoradora ribe.