Cristina de la Cruz, Majadahonda, eden od naših natečaja zmagovalcev "Najboljši hiše bralci 2015" Pojasnil je, zgodovino hiše: "Družina zrasla in smo potrebovali večjo hišo. Torej, ko se je pokazala priložnost za nakup zemljišča in graditi hišo svojih sanj, smo skok. Projekt je moj mož podjetja, redlinks, in stvari, ki so veliko lažje. Želeli smo vrt, svetle prostore, udobje, vsi smo naše mesto ... In mislim, da smo dobili".

Vse, da se počutijo udobno

"Zame je ključ v tem objektu je postavitev v pritličju, ki omogoča odprt prostor brez vidnih ovir. Pravzaprav le, da ima dve sobi: dnevno sobo in kuhinjo. Te vključujejo predprostor in stopnišče in dve steklene stene z drsnimi vrati, ki omogočajo prehod svetlobe in izgleda.

Lounge retro steklo primer v kotu
Beljen hrast tla jim daje tudi enotnost in občutek globine je ogromno: od dna kuhinji si lahko ogledate na vrt, samo na drugi strani, ki je zvezda v poletnih mesecih. Ni zelo velik, dovolj le za bazen, sedežno garnituro in žarom, vendar se zbirajo IPE ograjo. Zelo smo veseli,".

Dnevna soba za spalnice

"Dnevna soba okrasite igranje z nevtralne tone, lomljeni belo, vložena in naravnega lesa: so kot nalašč za diferencirano svetlobe, ki ima to bivanje. Nekateri dal ploščice v zeleni barvi podrobnosti, ki ustrezajo vrtne rastline. Kuhinja bo dodelila privilegiran prostor: ima 29 m2, z otokom za delo, veliko prostora za shranjevanje in prostorno in udobno pisarni. Odločili smo se, pohištvo s klasičnim pridihom cuarterones in kovinskimi ročaji in leseni pulti ne bo preveč "strokovno". Zgoraj so spalnice. Naš ima bivalni prostor, kot zrak, vložena in naravne bele gozd. V kopalnici, moj mož in jaz oblikoval pohištvo lakiranega lesa nečimrnosti z brezplačnimi baterij. Stranski polica ločuje stranišče in pomaga vzdrževati red. Za otroške sobe smo se odločili za dve klasičnih barv. Rose za Cristina, 2 leti, in modra v Santi in Alvaro, 8 in 6 let. Postelje za nego so visoko s skladiščenjem pod in eno z ropotajo posteljo. So zelo udobne. "

Galerija, 14 fotografije
"To je hiša naših sanj"