Želeli narava je vedno prisoten v vsakem kotičku. Lahko ga uživate v vsak pogledati, tako znotraj kot zunaj

Carla Rotaeche in Ana Pardo, je notranji oblikovalci, ki so namenjeni to hišo, je vodila želja življenjskega področju svojih lastnikov "brez potepuške predaleč od mesta. Zakaj "vključiti vrt v hiši z velikimi okni in verande, kjer so razredčeni meje med notranjostjo in zunanjostjo, uporaba pobarvana z rastlinskimi motivi, zavese dvostranske da pripravi slike vidne Vichy iz dokumentih bujen vrt, naravni materiali, kot so svila, bombaž ali gline, in uvajanje široko barvno paleto, v katerem modra, zelena in turkizna, avte, rumene povezujejo naravo v razcvetu, "pravi Ana. Tako, čeprav hiša se nahaja v stanovanjskem naselju na obrobju Madrida, da živijo je, da uživajo v miru in tišini na lastno življenje na podeželju.

Galerija, 21 fotografije
HIŠA Tisoč in ena je v podrobnostih MADRID (vendar ne zdi)

Vrt, ki iščejo vsak prostor ima bazen s sončno teraso, kotiček zajtrk pod drevesi s kamnitim vodnjakom in jedilnico pod verando. Mesta za življenje na prostem, ko vreme dopušča in danes lahko rečemo, da bi njihovi lastniki srečni.

Vlaganje prostora za namizje

Postopoma, kot je prostor živel, so bili odkriti, kaj je svetloba osvetljuje hišo v vsakem letnem času, ki ima kotiček boljši razgled na sončni zahod ali kjer vetrič piha poleti.

So izdelani za distribucijo je ključnega pomena za življenje te družine s štirimi otroki, preteče udobno in vedro: hiša je razdeljena na dve področji, eno zasnovan za odrasle in en za otroke.

Galerija, 21 fotografije
HIŠA Tisoč in ena je v podrobnostih MADRID (vendar ne zdi)

Prvi našli svoje mesto na eni strani stopnic in v dveh etažah: v dnevni sobi, uradov in suite s čudovitim mansardi kopalnica z zasebno teraso. V tej sobi, romantično duhu, cvetje poplav vse. Od ozadje zajema stene (enak kot je bil uporabljen za kritje drsna vrata) na frontah omar in celo kopalniškega pohištva, kjer je "vzpenjanje" veje, ustvarja osupljiv učinek, se zdi, da pridejo do življenja in prinese naravo v dom.

kotiček za spalnico

Carla in Ana ima eden od njegovih obsesij pri reševanju notranjost je združiti pohištvo iz različnih okolij, brez kakršnega koli trenda. In vendar, prostori dihajo ravnovesje in harmonijo, in vse, kar se zdi pokrita, da očarljivo patino, ki zagotavljajo čas in izkušnje. Ker je hiša ne pomeni reforme za te interioristas narediti vse, kar je videti nova, ampak ravno nasprotno: "simulirati prostori in pohištvo so bile tu vedno, izrecno brezčasnost". Izziv Rotaeche -alcanzado- & Santayana je bil prišit na kostum moda, ki obdaja kot rokavica na njihovih lastnikov.