Včasih je življenje pravi, da "stop". In to je, ko nenadoma videti svetlobo. V primeru María Sánchez je bila več kot lahka cvetje in več cvetovi. Umetnostna zgodovinarka in novinarka po izobrazbi, zapustil pisarno službo za njihovo uresničevanje. Original "Rože na gugalnico" (si lahko ogledate v galeriji) je bilo pismo v cvetlični svetu, nam pove, da je njegova prava strast. In tako srečna! Govorimo z njo?

Kako bi lahko pojasnite, kaj storiti, da bi nekoga, ki te ne poznajo?

Vedno pravim, da sem namenjen cvetje, okrasite s cvetjem, ali šopke, cvetlične aranžmaje, venci ali okraski pokrivala in poroko in če ...

Od kod ime?

"Cvetje v zamahu" prišel išče sugestivno ime, spominja, poetično in nekaj, kar mu je dal ime "zamahu". Ime nam je navdih za ustvarjanje cvetličnih aranžmajev in oblikovali nihanja, ki so postali zaščitni znak.

Galerija, 7 fotografije
CVETJE V SWING

Kaj si počel pred delom s cvetjem?

Bil sem že vrsto let televizije pisatelj v različnih zabavnih programov. Včasih sem večinoma iskati tekmovalce in litje.

Kakšen je bil prelomnica, da se premaknete, da se posvetite cvetje?

Osebna kriza, strokovno stagnacijo. Spomnim se dan dobro, mi je dal napad vrtoglavice pri delu, moral sem priti in videti, in naslednji dan sem se odločil, sem zagotovo zapustil službo, da sem posvetiti cvetje.

Od kod ideja prihaja iz?

Veliko sprehode v Madridu, izlet na Nizozemsko, da vidim, revije (še ni imela Instagram), sanjarjenje ... predstavljati, obdan s cvetjem in glej me veseli.

kozarec z naravnimi cvetja

Ali ste srečnejši s cvetjem?

Rože so mi dal mir v težkih trenutkih mojega življenja, je dejstvo, osredotočiti svoj um za nekaj časa, da šopek rož, na primer, je skoraj kot meditacija. Jaz sem bolj zadovoljen s cvetjem, seveda, vendar je cvetličar poklic je težak. Tako kot vse v življenju ima svoj obraz in svoj obraz b.

Za kakšne projekte si naredil?

Imamo na eni strani, spletne trgovine, ki večinoma prodajajo ohranjene cvetlične aranžmaje in gugalnice in na drugi strani pa smo poročne dekoracije, poročne šopke, pokrivala in vence.

Kako bi opredelili svoj stil?

Silvestre ampak občutljivo. Zelo naravno, ni zahtevna.

Kaj vas navdihuje?

Nič posebnega. Ustvaril sem svoj stil, ne da bi se zavedali, je šel neposredno v meni, ampak sem vedno videl slike in barve v obliki slike, fotografije, mode, filmi ...

V zvezi s tem členom

Preverite svoje domače cvetje

FLOWER POWER

Preverite svoje domače cvetje

Kaj je najlepša stvar, o vašem delu?

Ustvarjalnost, ni dvoma. Sem se odločil, da se posvetim cvetja za eksperimentiranje, izumiti, ustvariti, kar hočem. Ko je nekaj lepega v vaših rokah zelo zadovoljiva, in če ljudje cenijo zgoraj, in je najbolj. To je nehvaležno delo, mi je všeč, da je, ker so rože vedno del dneva ali posebno darilo.

Zakaj so tako pomembna rože?

Cvetovi dajejo toplino, "zatočišče", dodajte barvo in vonj. Vedno bo prostor videti veliko lepše in prijetno.

Kaj cvetje regalarías za vsako od teh priložnostih?

obletnica: bi dal romantičen šopek vrtnic in Eucalyptus Austin.

Rojstni dan prijatelja: vaše najljubše rože ali kaj divje vetrnice slog vrsta.

Prosi odpuščanja: tip morda bele rože wallflowers.

Kaj je vaš najljubši cvet?

Vse rože so lepe, čeprav je res, da obstajajo rože, ki sem malo uporabljajo, kot je lahko zalivov, orhideje ali lilije. So rože, kot iz druge dobe klasike. Moja najljubša roža zdaj (ker to gre skozi obdobja) so lilacs. Ljubim svoj vonj in slog, ki daje šopek.

So rože so pomen? Lahko daš sporočila s cvetjem?

Prej ja, zdaj pa je že izgubil. Kakorkoli že, se ne zgodi nič, je tudi zelo romantična s cvetovi vsebujejo sporočilo z lepimi besedami. Mislim, da je ena izmed najbolj ganljivih daril, da bi vas. Poslali smo rože z lepimi sporočili z matere na hčer, med prijatelji ali pare.

¿Svežih ali posušenih cvetov?

Všeč mi je bolj sveža, vendar suho imajo tudi svoj čar. Vendar pa manjka še tretjo možnost zdaj prinaša več dela: ohranjene cvetje. To je naravno posušene rože, da traja več let, so neverjetno videti rože, ki so kot naravna. Kaj se zgodi, kar se zgodi, ni veliko različnih ohranjenih cvetja še ni, vendar je neverjetno izum.

šopek ohranjena

Zakaj je dobro, da so rože doma? Kaj ponujamo?

Zagotovo je hiša, kjer je cvetje udobno hišo, kjer so podrobnosti, kjer se boste počutili dobro in dobro vzdušje skrbeli. Cvetje dodati barvo in dobre vibracije.

Galerija, 7 fotografije
CVETJE V SWING