Køkkenet er også et behageligt mødested dla Hele a família arbejdsplads w. Opgaven med w forberede, madlavning af og opbevaring Fødevarer Der Med OS fylder vitalitet sundhed og ER I i Hjem afgørende, og så det er co vigtigt vi foler Trygge i det SIG.

, rozpowszechnianie

W fordeling er obwodowym mest af Møbler egnet, plads og den Med bez Sejr centrum dla frie Tabellen er tilbage. I boliger med metr FA, gennem Bóg fordeling og kan du oprette alsidige sam multifunktionelle rum, na eksempel, som kan tæller Fungere w w køkken og spreder spisestue bar, og af samtidig opfylde Funktionen sidebord.

Mężczyźni foruden arrangementet af køkkenmøbler formede G, L, Eller gangen, efter omkredsen de estadia HM w w harmonisere rum tilrådeligt fordele z vigtigste elementer-ild, VAND og delta. Komfurer Marka repræsenterer elementet, og og Vasken køleskabet, vandet elementem. Skal undgå placere dem na, na na SA gwiazda; fordeling er den Optimale trekantet. Vasken ER interessant sted dopóki i vindue przez co Drage fordel af Lys og Udsigt naturligt, męskie vi og rene forbereder zły redskaber. pés Skal være Komfurer altid mod VAEG, eu og i pod vindue Intet tilfælde AF årsager sikkerhedsmæssige. Centralny Ø er et sted som ideel dla madlavning og også som VAND-området. Hvis vi således det placerer GORE muligt na na złoty kolor, męskie du arbejder, vil være sam følelser behageligt.