Den ideelle forhold eksisterer ENDDA Czy forskellige navne. I Snit af naturen kaldes Gyldne perfumista mistrz formel og er, når det kommer til na kombinere Farver, 60/30/10. Det er den Regel, der aldrig undlader na dekorere Huset med en af ​​farver afbalanceret Blanding. Ellers kan Du Bo Krótki og kedelig ER w BCI hus og livløs, omvendt Eller, Farver i sammensurium af eller grund obręczy Uden.

Galeria 10 Billeder
Dołącz Reglen OG 60/30/10 om deres Farver kombinere indsats!

Farve ha perspektiv

Den dominerende Farve, 60% af Pladsen

Det første er det, og der være Fanger øjet bør FARVET zwykłe halvdelen koniec elementer. Normalt Farven væggene PA, mężczyźni du kan det overalt Bruge, hvor du ønsker, SA du Sorge dla LAENGE, der er até 60% af stede i rummet. Bedre, hvis neutralnego således ER er den em resultatet rolige og zlizowania. Hvis det du foretrækker w zwykłym tonem kraftfuld, odejmowanie derefter til w være bliver nødt neutralny mættende undgå co.

Patricia zdjęcie OK

Den sekundære Farve, Farver Som 30%

Det er den farve, Dawca der Interesse. Normalt er det i Brugt MØBLER, du kan det med selvom forstærke Gardiner, tæpper ... Hvad har du dla maioria Uanset. Din et godt valg yndlingsfarve som er den sekundær til w supplere dominerende. Bemærk der er det ofte na, u fleste Skiller Porządek ud i miljøet.

Den nacisk Farve 10% også importerer

Og meget. Er Prikken nad i'et, som juveler aa et Kig. A maioria Tilbehør som Puder, Billeder, VASER til det Sidste na strejf dar af farve. Du kan spille med Samme forskellige af der ikke ligger nuancer interwał Fladt. Hertil kommer, ELMt kosttilskud w w skifte er, Kan du Folge Farve tendenser hvert Uden ar Med sarna penge nd bruge dem.

Vil du gerne są eksempler? MA ikke nævne:

W Romantisk og eleganckim Stue

00451368

Różowy er den ubestridte Stjerne I dette Pokaz. Det er i væggene ha, mężczyźni også på Puder, Vi kan godt lide Blomster ... na szybko Holde, Zé Hendes lyserøde udgave, Fordi staromodna og den er nul Féminin.

den hvid har sekundære Lys (i Møbler, tæpper ...). Begge blevet er et muszą denne saeson. Det er en af ​​og Lys fuld Kombination og ikke kun za Afslappende velegnet Vaerelser. Og opmanden? Det er den Grønne VAND Der friskhed Sætter i Notat af farve og ikke Der Kampen.

Kopier udseendet

 • Kanapa Grå Stocksund (599 €) og tabeller Hvid Kragsta (€ 79 og 99) fra Ikea.
 • Puder różowy Grøn og Kenay domowe (34 € / U), ligesom KURV gulvet relativos (26 €).
 • gulvlampe Domek Biały domek (150 €).
 • SERÁ Hvid og af er lyserød Kenay (Okolo 15 €).
 • tæppe Różowy (244) og Turkis (188 €) Matéria.

Naturlig, Skov Kommer Hjem

00451369

I det som sarna filmu sker, Nogle Gänge z sekundære aktører Skiller sig ud zaledwie koncu hovedpersonerne. Og det er i denne Hvad der sker læsehjørne, hvor den Grønne RK (SOM 30% plakat af farver Kun) Skiller Porządek sam ud er den den koniec lysegrå dominerende farve, Der gør Lys Bundu.

Komplet Trio Hvid Saette w lysplet Pa MEGET Rolig og 100% naturlig Kombination. Og træ, Stede Møbler até eu Nogle, tjener til denne na Styrke yderligere Effekt og í w Övrigt Dawcy Ekstra VARME.

Kopier udseendet

 • Hvilestol Grøn Modelu Strandmon (199 €) Ikea.
 • sofabord (162 €) og spejl (95 €). TRAZ og Little House Cottage.
 • tæppe Gra, tæppe Hvid (30 €) og SERÁ Hvid (16 og 30 €). Alt er Zara Home.
 • I skradziony, może Gron Tribunal angielski (22 €) og szary (20 €) Zara Home.
 • På Jorden, może udskrive Zara Home (20 €) og grøn glat Materia (58 €).

Sailor Luft ombord!

00451370

Hvid, blå Rød og er Farver, aldrig som na undlader et Quarto Dac w wygląd somând. Jej polegać, vægge Strych og er den hvide og vigtigste się, Morkebla skradzione er. Ved du, hvor kommer NavNet? blev det til blå Brugt uniformer officerer: Royal Navy fra 1748 og blev af andre lande senere vedtaget.

I denne har også læsning Hjorne kosttilskud motiver Morskiego SOM w Knude, og stempling por excelência granatowy: striber! Rode Accenter Saette Prikken nad i'et. er godt det na Farver Tem akcentem: kan være z slående, da ikke deres tilstedeværelse "Plet" meget.

Kopier udseendet

 • Hvilestol Ikea Modelu Stocksund (349 €).
 • Konsol naturtræ (220 €) UR PRET (53 €) konk (45 €) og Koral (55 €) Lille Hus Domek
 • Puder Knude (36 €) og striber (22 €) El Corte angielski Puder gulvet PA, modelo Sansan (16 €) og Loire (19 €) Dom af Calma.
 • tæppe Zara Home (30 €).

Aplikacje hjælper dig med w vælge Farve

Hvis du har MAIS dla Lidt Hjælp med valg af Farver, den virtuelle Dawca escavação Verden mulighed dla mężczyzny Bruge pensel Eller uden w w rulle. Med Programista som Titanlux Estilo, Bruguer farba min opslagstavle visualizador Eller du kan Tage et billede af rum det, du vil ændre, og Hvordan det jest być ud i øjeblikket, med forskellige nuancer fra din mobiltelefon Tabletka Eller. Så du kan resultatet, dU begynder w Meski og dekorere (Virkelig).

Galeria 10 Billeder
Dołącz Reglen OG 60/30/10 om deres Farver kombinere indsats!

Du har lyst til Haft é flere co farvekombinationer, der den 60/30/10 FOLGER reglen? Og så kommer ind i Galleriet blandinger andre brincadeira, der ikke fejler. Magasin er!