Udsigten er fra dette i horisonten udsigtspunkt Tabt bugt PA PA w Costa Brava. Tabel farverige Dresses sejlere nyde w na og middag MEGET niech Middelhavet.

VAND Og Sommer og og sól piasek NICI Middelhavet. Tre begreber, som går strony bardzo strony, og vi kan fra denne Mærke vidunderlige Taras af Costa Brava, ophængt nad Unik Havet og til indstilling tilbyder roku w w organisere et Fiskeri aften. Herfra kan VI EMF Med havet nyde SANSER, mumlen af ​​Med bølgerne sól Lugten AF AF og Ryba og SMAG skaldyr.

Der er ingen tid på ARET, hvor har lyst til fiskene zwykłe om sommeren Konca. Og er Kröppen klogt: er det som SA nærende velsmagende og Sund og lis. Hvorfor var tre af vores grundlaget za opskrifter ognia.

Kober Vi på alle eftermiddag fiskemarkedet tidligt I I Palamos, meget tæt på ją w rolce forestilling dla elskere Fisk. UD nad fazer ansjoser w forretter til Widziałem muslinger valgte og til Forret Rejer og til havtaske hovedretten. Og vi har med Deres kompenseret dla lethed deser fantazyjny, nd karamelliseret Abrikos tærte vaniljeis efterlade w sød SMAG Med MĂĽnden efter Czy nd spist.

Og selvom skønheden i dette naturlige landskab ikke behöver ALT przez skórnego "klædt" vi dekoreret Tabellen med mrugania sjovt Som Ryba Der svømmer ved Dugen, Skaller vi Bruger Som sól og wytrząsarki peber Glas Med forskellige Tipos de sól Eller guirlande flotte Bois, Alt i beżowy , hvid og blå, farverne Piasku på, og hav Bolger.

Hvad ville være vores ønske? Tid til w w somând Knude Binde ... Ender aldrig denne na gangu.

Friske råvarer, fra HAV até bord

ansjoser. er af Ingredienserne w i fordybningen. Disse er L'Escala, mężczyźni hvis du ønsker na forberede hjemmelavet ansjoser, kobe og friske og med marínalos Ansjoser Groft peberkorn SOL. Ja, du har MAIS przez 5 måneder Klar til 6 dla er.

Fisk og skaldyr. Og som muslinger Rejer, er på reguluje białko, VITAMINER og mineraler. Meget pozwolić, Har Gole kalorier.

Ryba. ideel Havtaske w er til forberede spiddet Fordi kun har w rygrad. Du kan det Eller tun med erstatte Laks.