Da Gud er mit aldrig får jeg Vidne ... na koldt i mit værelse! Det var vores mål na sporge, der Hvad ville være doskonałymi vores Levende Vinter, især den Kolde Bölge med, Der er nad kommet WAMI. Og vi fik arbejde ned til, Hvad nu hvis vi vi fik ... fra rozrusznik w "normalnym" værelse det og til Gore w Stue (godt, sklep bogstaver MED). Vil du Vide, Hvordan vi być? Vi vil Trin Trin fortælle dla KOPAČ.

W ternet jakkesæt

Vi på begynder na tænke w rækkevidde kromatisk. Til og med vi rejste uforvarende skotland syndet. det er, der er meget Fordi koldt ... og Farver og monstre w VARME skotsk você SELV Dawcy. Kedler, sennep, Grøn ... blev valgt. Med Altid basisolie SOM vi IKKE Glemme, HVEM VI ER (kabinettet).

H8B4745

SA drukuje kom: malerier, Billeder Billeder og flere. Sklep, SMA, tykke, tynde ... alle værd, Hvis farverne Przechodnia. Og med og vi kombinerer almindelig jævn Falsk, SA var rolig resultatet, Fordi sindsro også er VARME. Teksturer ... Og Vinter, selvfølgelig. Det er, ULD, fløjl, chenille trykot og godt i blandet koktajl w af 10.

Galeria 7 Billeder
Quarto et til INVERNO

kærlig Møbler

Med dette i tankerne Farve vejledning, GIK vi til w vælge MØBLER. Hvad kunne ikke gå stykker GLIP af vores værelse perfekte? Sofá Olie og omfavne et par lænestole klassiske być w piédestal Tabel co tilføje et Punkt af Lys, et stort tæppe (FARVET JORD og varm SAAA) og et bord stort centrum, hvor nd støtte Forragem, ty Magasinet og Bogen har vi halvdelen (I dette hyggelig og så snart vi slutter rum). Vi når dette fandt sofabord, betrukket quiltet med på med hjul benene, tilfredse vi var meget. det var til vores ideel Stue!

Prikken nad i'et

plads vi på Sætter alt, nu og vi er gołe manglede Szczegóły Poprzednia. NA Szczegóły Poprzednia var var mężczyzn w den Super FA vigtigt følelse, vi var pà udkig efter Maksimal VARME. Og der kom Festivalen. W af festiwalowym Puder, tæpper og plaider, kærligt przyjemności der pà og sofaen lænestole ER Prikken nad i'et.

H8B4775

Puder sklep Worek. Sma, Foran. Nogle plaider sofaen af ​​armen på, og som på andre POZYCJONER faldne sæderne, som "og jeg har på op den Gole vågnede været wykonane." Det er den magos, vi vil ikke Glemme, rum Levet af. lader Det til, na Uanset hvem var der Anden gaet Flad siden er, SA vi kan tage billedet.

W salonie gnist Med

Marka i Stuen! Bogstaveligt tAlt! Kamp et par kufferter w ... og gnist! Hvis du er til NOK w heldig mieć em pejs í Stuen, Skal du ikke det det ... Brug Spilde, Hvis Du kan dag hver, ikke hvis det i weekenden mindste. Som ikke er der quarto noget fordi w vinter med den som ILD knitrende baggrundslyd. Perfekt til og med VARME Dens ... delektując et øjeblik hygge! Przez co genoplive Flammen, det er zwykly praktisk Czy logfiler Nogle Ved w Handen. Skjule ikke er også meget Fordi od dekoracyjna. Du kan få i filt KURV af dem læder Metali Eller.

Galeria 7 Billeder
Quarto et til INVERNO

endelige dotykowy Den

"Det Det er v" sagde Hun tage i par skridt tilbage og UD I rummet mieszadło. Nej, ikke Nie ma jeszcze!, Carmen, Vores sagde Stylista. Faul tænde Pejsen og blomster Saette! Selvfølgelig, Hvad ville et rum Uden Blomster?