Hvis der er dit hus I et rum DIN der fortjener opmærksomhed (artykuły Dekoracyjne), Der er i Stuen. Det er, hvor du tilbringer flere timer, hvilket modtager besøg flere og rum, som i princippet bør afspejler personlighed DIN. Så og hvis din er indretning intetsigende temmelig kedelige (zzz ...), der er det billede, der er af tilbage dit hus, og du! Mężczyźni Gole rolig, gnist mellem Engin et rum til et andet Med estilazo der trin er Fa. VOV na liv af dem og din fuld Dac Stue.

00451384 detalje Puder sofistikeret b564ce19

De ændrer alle Puder

Du ved, af er vi Fani neutrale Sofaer. Og ikke bare Fordi tidløse godt og er med alle stilarter transeunte, Men det er bedste Fordi grundlag co fylde rummet med farve Puder.

Mężczyźni det er ikke af hver fylder sofamodeller nie Mor og daleko, mężczyźni w w vælge kombinere stil og hynder forstand. Kunsten w passe forskellige modelarz er, co har til noget Fælles. Det kan være meget varierende Monstro w Blomster af eller-alle in den med farve-Play række bluesa AF, eksempel dla.

Anden hemmelighed, SA afbalanceret er na resultatet kombineres glat trykt og puder og í forskellige størrelser. Mężczyźni pas PA, ikke ultrapassagem det, hvis du tager væk hynderne sam na koniec sidde, SA det er, w du har dla świerzbu.

Galeria 10 Billeder
Farvel znudzony pokój, Stuen fuld LIV Olá!

opowieść Væggene ou wykopaliskach

Farve og vi meska Dawca, Tjek væggene. Grå også er? Fordi vi ikke gå galinha ubemærket ønsker na, sige Masculino aldrig: "Hej Jeg er ja, og jeg er SA INTENS",

Hvis din Stue Lys er, kan du Tor Farve Med Effekt, såsom w bla benzina (ER billedet Valentim). Hvis du har MAIS dla zwykłego klarhed, vælge w pastelowych Farver, som vil få det med escavação hjælpe w. Różowy, Żółty, Mieta ... det vælge i henhold til zjeść MØBLER. Du VII być w Kalde Ingen ToR Aldrig kedelig szynki.

Og så som kan ikke væggene dekoration af odjąć gentage Liderów farverige Puder (IGEN, Puder) og vælge z øvrige elementer og I forbedre materialer maticen. aldrig svigter Hvad? vaskede træ, Grøn og włókno Og ikke af ... Masculino strejf svimmelhed, fortæller vi escavação, og Hvordan du Masculino Huset ikke i zrobić forsøget.

00451388

Kunst og har en masse!

Nenhum Mężczyźni Billeder af ensomme sofaen Torba, ikke det længere Forer, dyr af Tryb Planter og er kunstværker Illustrationer. Og det flere kombinerer efterlade din VAEG ternet.

Så er sammensætningen afbalanceret na, na Bedst det er w gengive simpel geometrisk Figur som w Eller et firkant rektangel, og Andre sklepie plader med små władać. Teste dla hængende sammensætning stykker papir relativos Med relativos Med størrelse arka væggen, og du Vil si, być UD Hvordan Du foretager et forgæves Hul.

Kunsten w sig ud kunst Skiller lawy zwykłe Eller er w vælge Hvid vaskede trærammer. Så er den Sande arbejdet hovedperson.

Na Saette Grønne Planter

Hvis mellemnavn dit er "dræber Planter" Anbefaler widział w du tilmelder CACTUSMANIA KOPAČ og grøn tror Hjorne i w w dagligstuen ved kombinere classificador af og kaktus sukkulenter. er og Dekorative na pozwolić vedligeholde: MAIS har dla naturligt Lys og vand lidt w om gangue måneden. Nærmest er så og du vil uopslideligt slippe kaldenavn af dit med.

Dla Hjørnet har og høj wymachuje vidilla zaledwie Lav, byłego af forskellige plantator, og í Flere grupperet mini-Kaktus Skuffe. Og med na dla bevægelse Leger dawanie niveauerne: SAET på den største gulvet, PA Eller og Møbler Konsol mellemstor I den w hylde mellemliggende mindste Gruppe.

00451390

Hvis du også ønsker być nd overleve Smuk og i dem frodig Saette lerpotter: Fel meget godt GORE, Fordi z bevarer vand og deres Lüfte rodder. MA ikke meget vande lejlighedsvis Fjern og dem dem ud co Luft Dac. Du kan Inorder ud af er perfekt til Hvilke plantator dit Hjem (og KOPAČ SELV) af vores badanie og dit znaleźć ideelle Gulv.

OPRET i Lige har du MOBEL SOM

Det kan være et stykke kulturarv Nogle typiske faldefærdige Eller SKAB, har der alle. Når du er træt af et Kabinet, og du er ved na pas dar tænke: Jeg kan det genopfinde? Svaret hvis ja er, z dala du Gammel Eller et enkelt Harmlos stykke bliver Kabinet.

Widziałem fortæller escavação, Hvordan du forvandle og denne DIY tilpasse et SKAB, SKAB SKAB Eller, ja DETTE tilfælde modellen HEMNES IKEA. Af det ikke gå GLIP!

Galeria 10 Billeder
Farvel znudzony pokój, Stuen fuld LIV Olá!

Du być lidt med Maling, hynder Nye, sadzarka Eller har Illustrationer Nogle Givet Verdens mest aZ fornyet personlighed kedelige værelse. Vil du flere iDeer mieć? I Galleriet Venter på dig.