Stuen var af Ana allerede w Plads vidunderlig, mężczyźni det var halvt færdig. kabinettet af holdet, hjælpe det med vi w GORE jedynie Personlig og varm. Ana kan ikke Hans indeholde følelser, NAR nie erfaring Husker. "SOM wspaniale w Drom. Eva kunne ikke Sove nerver. Jeg aldrig Glemme den dag VII. W é Jeg ER LaesEr af Magasinet i tyve Ar, og min datter VII Folge den Vej Samme, Fordi ikke den er i øjeblik adskilt F Flavia. Eles têm ledsagede Snorkeling w Blomster até Kobe, Hjälp placere dem og holde stadig mig spørger, når det kommer til na spise".

Ana besluttet til OS na zdjęcia sende hjælpe, Fordi mieć Nie ma jeszcze havde ikke Haft tid til dekorere Szczegóły w Poprzednia til din Stue. Så vi på arbejde kom Ned. Fazer przechowywania og Komfortable Sofaer az "L", og i par tilhørende Skabe w Rolig og roubou atmosfære naturlig, forstærket af og tæppe stammen. I spisestuen, Stjernen er na udstillingsvindue włókno Banak ukradł og, som vi har Givet. "Jeg elsker dem, Fordi Przechodnia pænt naturlige dekoration og så med rene i".

Overvejer resultatet nu er deres forstået begejstring. Mellem det er denne Harmoni Hvide toner, naturfibre, lethed Gardiner Ikea af og udsigt fra den spektakulære nad havet, hvilket gør dette Unik rum. W spisestue Kolonial af Nogle, fredfyldte forsigtigt og atmosfære stemningsfuld.

Dens Exer spændt og efter er zadowolony ændringer, foretaget vi har med din ja Stue spiseplads. Przechowywać VINDUER klædt MEGET med lette gardiner fra IKEA. Spisestuen, Banak Kabinet og ukradł med, er fuldstændig renoveret. Og som nad Prikken i'et San Vicente Huerta Lampe og kosttilskud NF asiatiske, alt charme.

Hvad du har i vores lignende ændringer Stylista? Efterlad Komentarze posiłek.

 Eller til tilbage sprzedaje Especial 'Moder med spiseplads fornyet af kabinettet'.