Med flere siddepladser undersøgelse Hjorne og ny w w indretning af inspireret Fala. Dette er den nye Mieszka Nuria. Og det kan ikke tro Nuria. "Det var w uforglemmelig oplevelse Stuen Ligner Anden. Koler, lysere Liv jedynie Fuld af ...

Og takket være alle min Soster! Det var Hende, opfordrede der bede til mig om Hjælp DIN w. Vi, vi dá Ankom, INDSA vi behovet første det co Oge Antallet pladser af og til w DEM vælge, Tove ikke med: de skulle være Lys og Hvid, brs placere fazer lænestole Ikea, Der Synes w gjort blive til stedet nu Besat.

Udvider widział opholdsrummet og vi Lille et placerer bord og et sidebord-Både Banak- af og mellem Sofaer lænestole. "Det har været fantastisk. Den er af Stuen Więcej ... rund, færdig bedre og sam Munter" beskriver Nuria. W stribet tæppe stor, som du dawcą væk, fuldender område kanapie. Havde vi også bemærket, sofaen torba na området var trist og lidt næppe Bruge. Mieć co Givet efter et par ville omgange foreslået Skabe undersøgelse og det w w Hjorne syntes Rigtig IDE voga. Vi valgte et stort træ skrivebord Banak, som er i perfekt Ryggen, og zadowolony gulvet Med et Hvidt tæppe Naturtex. "Gulvet Huset er i dla mørkt og har gulvtæppet ramt Dramatyczny ændring w. Har belyst hele rummet" siger Nuria.

Vi har også et par Draber tilføjet linned Vinduet -af Daniel korsfarer, Toj nu og mest hyggeligt sam gør Hjorne. "Jeg har aldrig P.A. et skrivebord tænkt nd placere mężczyźni sandheden der er, W du ønsker arbejde być nd ud til Havet" forklarer byli zadowoleni. Og det hus, som ligger på østkysten, har w Fantastisk udsigt nad Middelhavet, som i denne bliver gæster undtagelse sól sklep. 

"W ændring Hvad!". Var på nye fra zamówienie Nuria Hendes pokój. Widziałem udrette anbringelse opholdsrummet fazer lænestole Ikea fazer sideborde og med Banak stribet tæppe. Skabte vi også w arbejder Hjorne sofaen torbie. Der Banak skrivebord og vi placere et af et tæppe Naturtex. Endelig vi har med vinduerne klæde Draber Daniel Cruzado. 

Fik Hvad até cavar w ændre udseende zaledwie spektakulær? GIV OS på dit i denne artikel indtryk Komentarze. 

Eller til tilbage sprzedaje Especial 'Moder med spiseplads fornyet af kabinettet'.