Ved Særlige lejligheder, eller NAR der er er w fejring Stuen den af ​​ubestridte Stjerne. Jest hvor dejligt, przy og du kan Saette på det med homem Hvordan kan forbedre budżetu meget lille. Vores NOTERER sztuczek. 

Tag et billede og se, Hvad kan du forbedre

Så du rette lettere. Magasin i i tage Som I billede aZ DIN Stue og VII brincadeira brincadeira sinusoidalna fejl og dyder. OM daje Trangé Fole jest dla eksempel, Fordi der er en masse af Møbler Eller Pret, hvis ikke er godt beliggende z; undersøger, hvorvidt Eller har ubehagelig Mørke områder; Hvis der er nogen fejl SOM du ønsker w skjule Eller noget Du elsker, og har ikke NOK forgrunden; Endelig jest PA, der om et Eller andet sted, der får sam. 

dagslys

Czy PA, Hvad tid Solen skinner gennem Vinduet. Dette forhindrer blænde gæster Både Levende område som den ved sidder Bordet. Lige så det er et mørkt irriterende dla rum et lyst.

Omfordeler Plads og amplitudy gevinster

Distribueret Uden w hindre Lys: sikrer przy høj Eller voluminøse Møbler til klistrer væggen. Rydder passagerne: 30 cm mellem ostrze Kanapa og sofabord mindst og 80 og mellem Stue spisestue. Adskille Og med dem Visuelt dla eksempel LAV kanapie TRF.

Og hvis du er ønsker pobrania za Darmo w støtteansøgning (sweethome3d.com/es) hjælper der Med escavação din stue w omkonfigurere 3D. Så du kan Udowodnij Uden w Flytte MØBLER!

Rengør og alt grundigt ordrer

Er det tid til w Rense møblerne inde og ude, ryste persienner Gardiner og, og nd Strych tæppet GA z Pletter relativos væggene. Omarrangerer VAD Bibliotek og bar, styrer og og magasiner uchwyt. Sofabord podły Rumme hjælpe. Kig har vi på Decompras i skabet.

I Kasser

Hvis du vil det Hele Czy blive Op til samlet det nd og relativos GORE rart siedział Hylden dekorerede æsker. I Decompras du også finde flere modelarz, Eller som denne Registrerede tilfælde Disse kufferter (tjener der som en stor KASSE).