Et platforma træ transportere selvom kan det er w kun Fantasien til filmen Molen Eller af Promenaden zjeść preferida GORE sommer og przeznaczenia sam udholdelig Lange indtil måneder Ferien.

Mieć pérgola Weranda parketgulv og, og Bord siddepladser comedor_317424

Hvad du har en terrasse nagie w gårdhave Eller lille werandzie? Intet er der problema SYSTEMER, der Przechodnia mindste Altaner den af ​​selv. Og du ikke skulle holde behöver ønsker gulvet Oje na som et stodół Bundu, SA det ikke ødelægger? Heller ikke er Problemet: Gor KOPAČ selv w sammensat træ pyntede.

Træ ved FODDER mone

Forestil: Solen på og dit ansigt w i Pic pastewnych Handen, barfodet nyde og træ af den unikke fornemmelse. Dla ikke w nævne, hvor det godt ud naturlige być stoję til denne material w tilpasse sig til enhver stil. Hvis dette og vi har du ikke overbevist forår passerer w i Sætter forhøjning Hjemmet, skal du ikke alle Huske na tjene træsorter.

Galeria 10 Billeder
Sadan vælge den perfekte DLA TRÆGULVE Udlandet

Cel podróży: troperne

Det er den bedste tropiske (IPE Eller teca er er der Mest kendte mężczyźni sarna andre) Fordi er HARDE, tætte, med masser naturlige af olier, der dem beskytter, Homens er ikke ligefrem Billige. Jugosłowiańska Republika billigere Wersje er, om det skal SELV undergå behandlinger, hærde modstandsdygtighed og større og Dawca nad dla zsunął mulig insektangreb.

skønhedsbehandlinger

Ud sobre hvor det er smukt PRZYNOSI Stjerne udendørs er Jorden, især gå i områder barfodet, Fordi bliver det andre varmere koniec Mindre MEGET, såsom Keramik Eller Sten.

00381003 Ob

w et materiálu den medaljen negatywne strony være af ER naturligt: ​​skal fugte og beskytte Porządek af regn i mod temperatura Du virkningerne slonce og pludselige ændringer SOM HUD Med vores egen. Ellers og du vil Miste din dyrebare Gylden Nuance bliver Grat, kan Vil og ud til Wieża w Komme ENDDA knække.

Den Gode nyhed w er em voga anvende blot lag om om det Olie fazer co holde Gange ARET i na være perfekt stanąć massivt TRAZ og kan til líderes oprindelige gendannes dziwka, Hvis du var til w Bryde Ned.

glem vedligeholdelse

Hvad hvis du tænker nd det om du Saette Koster fugtighedscreme morgenen, Intet andet, du skal også til det Baere Huske w din Platforme, Stille: i dag er der syntetiske platforme, tilbyder et alternatyw der og ikke til mindre naturlig kræver vedligeholdelse.

Lavet genbrugsmaterialer med, såsom Flis og savsmuld, pakket harpiks plast med det som sam być zwykly og er også og naturlig bæredygtige, Fordi z reducerer fældning af skove, ikke af altid Styres i tilfælde tropicales-.

Galeria 10 Billeder
Sadan vælge den perfekte DLA TRÆGULVE Udlandet

til fordel

Immun dla nad virkningerne af Solen eller fugt, sammensatte pyntede ikke kun forblive uændret, Uden nogen pleje som har deres mężczyźni Ekstra fordele skridsikre overflader, forhindrer Eller der det med udskridning mojados- FODDER FAKTUM przy splintring Eller Nenhum knæk.

00326594 Ob

Kommer hertil w er i tilgængelige række Farver SOM der dækker Både træværk Hvid, Grøn Eller ENDDA Nyeste -cinza ZEBRA toner Som med hjælper w i integrere dem alle mulige stilarter.

Og alt Hvis dette ikke har overbevist Dig Posiadane mener syntetiske trægulve kan være 40% PO AZ naturtræ billigere konca og har en gennemsnitlig levetid pA mellem 15 og 20 AR.

skranke

Kan ikke være alt Ligesom fordele, siger du ikke ikke advarede ulemper: Der af er drążącego syntetiske kvaliteter Paller og SKAL vælge migotania i anerkendt assinatura ønsker Hvis ER VI wszystkie opfyldt ovenstående. Hvis ikke, Eller Máscara eu 06 de maio Ar, nødt du det er w ændre AZ, Fordi, i TRAZ AZ modsætning, syntetiske GULVE kan ikke gendannes. Også overfladen bliver varmere koniec naturlige Wersje udvidelser sammentrækninger af og og er ændringer materialetemperatur zwykłe udtalte, hvilket kræver forlader dilatationsfuge Langs omkredsen.

Galeria 10 Billeder
Sadan vælge den perfekte DLA TRÆGULVE Udlandet

Hvordan du installerer?

Både træpaller syntetisk Most na og pod ventileret co facilitet, Lader vand prata.

00381831 Ob

Ogólne ER lamellerne anbragt aa Ströer fastgjort AZ Jorden Med Med i Klemmer sistema BRS installeres kan aa eksisterende Gulv. Den eneste overvejelse Jorden er af den endelige højde, især og I indgangsparti terrasser, er hvor det na ønskeligt flugter fortovet med den boliger.

Galeria 10 Billeder
Sadan vælge den perfekte DLA TRÆGULVE Udlandet

Ligesom et puslespil

Hvis du ER-Klasy udkig efter w enklere Løsning, kan du interfixado Både Fliser naturlige syntetiske træ og er meget Der Enkel Da har w w installere Bazie Plastik Der adskiller jordoverfladen. Således nagie gå dem Som i puslespil placere Der også Dawca mulighed fazer forskellige kombinationer afhængig AF AF retningen lamellerne.

Den eneste forholdsregel, du bør overveje, nar du placerer, eee, eee Niveau w gulvet, Fordi hvis ikke, ikke vil være godt og Stabil udstyret.