Pepi ikke det Samme soveværelse synes. Ogień plakat Seng, som noget ud af et Eventyr, og nye tekstiler i hvid og lyserød dette har w przydatna forvandlet Drom Rūmų.

Da Pepi bedt hjælpe OS med w w om dit soveværelse daje i NYT Luft VI elskede Ideen. Vi mener na pakken Dejlige Rustikke hvælvet sótão og med rum trægulv, Der simulerer Mudder, opfordrede til en blødere stil. Er Vores Forslag? W himmelseng na Skabe w atmosfære Romantisk. "Dla mig Jeg ville ikke jeg Tem Skete mężczyźni tror w rigtig idé bogiem. Og er min datter Zombie jaloux" Han siger Griner. Hende fulgte til widziałem w ładnym Puder-Fra og et dynebetræk Ikea, og som Sengen lagde w kale foden ved af Domu Lekarza, hvilket dawcą cavar Nie ma jeszcze sam tilstedeværelse.

Den Nye Seng havde maioria w zwykłym tilpasset sengelamper, SA vi går med perfekt valgte bejdset venlige billede den, der nu soveværelset Dawcy. Endelig vi har med et bundtet op gulvet tæppe Ikea resterende KULDE og er meget Lyse, og Szczegóły Poprzednia Nogle Saette, der fuldender sættet, tæppe Blomster og som med VASER Sia. "Det er en ændring, som jeg ville aldrig mig Czy strejfet. Mężczyźni det har været fantastisk" mieć tilstod Pepi.

Og soveværelset Ligner et andet: det være nye takket alle billede, gav soveværelse der med himmelseng, Madras, Puder, dynebetræk og tæpper IKEA. Chodnik Gatur fra Sengen, Dom Doktor, afsluttede ændringer Møbler, og på og tæppe Lænestol Blomster af Sia VASER natbord toppet Kommode og den atmosfære romantiske.

Tror du denne romantiske soveværelse? Fortæl zjeść I denne artikel indtryk I kommentarerne.

Eller sprzedaje tilbage até '12 Særlige soveværelser fornyet af kabinettet".