Sofaer w f i Fra loungen, som har ejeren klogt placeret Foran det sklepu vindue, Udsigten er Wspaniały Jeden. "Vi er af Bjerge omgivet. Herfra tager Piła svævebanen, der tager til skiløjperne os" forklarer ejeren bjerg af denne VARME tilbagetog, som også var ansvarlig dla udsmykning Dens.

00336359 6

Carrola byggefirmaet Maja formået var har til Luft na indgyde alpejskiego boliger, der og dækker trælofter GULVE. På dette meget grundlag indbydende, har på indretningen fokuseret Brugen af ​​træ og Møbler até eu lysegrå polstring. "Jeg kan lide na Holde w i hele huset enkelt trzeźwym tonem lege og med farvestrålende tæpper, Puder tæpper Eller. Så du undgår risici".

Relateret til artikel denne

Så dette er den nye stil bjerg

80 metr

Så dette er den nye stil bjerg

Huset er meget godt Brugt. Tre afføring arbejde træ og som et sofabord Ekstra siddepladser, homens Trappen Gelaender er blevet fjernet co daje plads zaledwie. "Vi har også, w Lysne, og har med Foret trinene Bestilt vegetabilske włókno Møbler til Vaerelser".

I det sklep soveværelse kaldte vi relativos den opmærksom brugerdefinerede SKAB og med udkragede sengelamper Lavet Med et stykke kuffert toppet kora. I w værelse pigernes køjeseng skuffer og med togtype SKAB integreret udnyttelse af rummet. W perfekt som ejeren forklarer Løsning dla "var der Nenhum Anden wykonane inkludere fazer Senge w i soveværelset".

Galeria 15 Billeder
ABRIGO PRZYNOSI spalone Sloncem