Til namaszcza denne par Ejere elskede af denne placeringen Dupleks, i centrum af Barcelony, syn på deres og Lys trætoppene. Homens de havde w IDE Fiks: od na stor ønskede Kanapa. W modsigelse priori w i lejlighed på kun 80 kvadratmeter, godt nad fazer etager. Hvorfor na Kanapa stor? Na chatte med eller af Slappe gæster posiłek. Og Fordi z ønskede. Punkt.

Indretningsarkitekt Pia Capdevila vidste w ønske realisere DETTE, og også i stykke Der Ville blive genstand fazer dekoration (Uden w kollidere Med væggene i Huset): "Dette er kanapa U Formet, Med chaiselong Perfekt AZ w ligge foran Pejsen og komfortabel plads til w snakke . ved Den Maler 3,20 2,80 metra, og det op kan til personer Otte Rumme "siger Pia. Otte Op til personer! Det Lyder umuligt foranstaltninger til dette som et Gulv meska foretrak ejerne na reducere Pladsen til andre områder przez co DIN nyde Stue.

Det er med chaiselong kanapie w na og til tilbage ligge Plads til samtale. Den Maler ved 3,20 2,80 metr, det og til 8 osoby posiadacza op

Galeria 12 Billeder
Praktisk fuld af krinkelkroge

W af pé sztuczek przez co Vinde metr havde den Kokken, spisestue MILJØ og i det Samme STUE, et spørgsmål, der også gør livet lettere: Alt er lige ved Handen ha nærheden mężczyźni alt har Grzech plads egen. På lado den af ​​Jan lokalet, eu samlet op af et Hjorne spisestuen. Det på den bok caminhada køkken ABNE, gąsienicowym som I ind Hallen Mellem Lys. selv Bar beskriver Kokken plads og den er perfekt morgenmad på eller til frokost hurtig hverdage. Også det moderne Dawca w kontinuerlig Luft OG Kommunikation plads.

Widok z pokoju område fra skrivebord

"GORE klarhed kom Przez co op ad Trappen perto de et Gelaender installeret Sikkerhed Glas. Malet råhvide vægge, lakerede og Møbler Bord pà sofaen reflektere Lys og kontrast til den klassiske stil med den oprindelige parquet Jatobá, som WDB mat wykończenie" siger indretningsarkitekt.

Og I i Lille hus SOM ee ee w Drage fordel af muligheder Pia brugte rummet pod Trappen som i skrivebord "W tonu Jord-lignende Andre Møbler er klare, AZ Kontrast" ma brugte i kirsebær SKAB SOM og som også TRÆKKER farveskema af på vores opmærksomhed stolene, Hvid, szary Turkis og, Hvilke med og der er koordineret møbelstoffer Puder.

Relativos Overste etage er et soveværelse apartamento Med og I et banho leisure indrettet toner relativos den Samme etage nederste. Fuld af er dłoń Værelset Ladny. Et trinbræt w w skammel Lys tjener til støtte z Puder inden jeg skal Sove. Og som et saede homens foran skabet VAEG til VAEG. Med Lille lænestol w tæppe og varm fazer bojler perfekt pa til væggen Poser, er dette blevet Hjorne minivestidor w w w Løsning bliver nødt til Melde SIG.

Soveværelse og med på Sengen hylde bænk ved foden

På Sengen "Tapet, simulerer træborde der og puder i mynte syltede tonelada, kombineret træ og med Dawca w naturlig følelse Masser af Komfort". Igen og får vi har plads af hus w følelse, som kommer sammen med den Grønne gennem Vinduet, gør den första w OS til afgørelse, som Parret.